Ingezonden persbericht


--- PERSBERICHT ---
Weer nieuwe namen toegevoegd aan line-up Achterhoeks popfestival

Real McKenzies, Favorite Scar en

Moke komen ook naar Huntenpop

De organisatie van het 21e Huntenpop op vrijdag 13 en zaterdag 14 augustus, heeft opnieuw enkele namen toegevoegd aan de toch al imposante line-up van dit festival. Vrijdagavond 13 augustus wordt afgetrapt met de nieuwe Nederlandse rockband My Favorite Scar. Die staat in het voorprogramma van de Amerikaanse hardrockband Living Colour en de populaire Nederlandse metal-formatie Epica.

Op zaterdag komt nu ook de Celtic punkband The Real McKenzies uit Vancouver (Canada) naar de Achterhoek, alsmede de Nederlands-Britse popformatie Moke. De laatste gaf recent nog een opvallend concert op Pinkpop door daar te spelen samen met het Metropole Orkest. Het 21e Huntenpop Festival wordt gehouden in de weilanden bij het Achterhoekse Ulft. Op vrijdagavond staat een Tributenight op het programma met coverbands van Pink Floyd, Bruce Springsteen en de Bee Gees. Daarnaast een apart programma van hardrock en punk met daarin centraal de genoemde Living Colour.

Op zaterdag kunnen de bezoekers bijna dertig bands verwachten. Daaronder een grote diversiteit aan muziekstijlen van onder andere de volgende bands: Arid, Ben Reel Band (Ier), The Black Box Revelation (Be), BlackPoint, Capital Mind, Caro Emerald, The Dana Fuchs Band (USA), Fakkelbrigade, Fiction Plane (GB), GWAR (USA), Kane, Kontrust (Oos), Luka Bloom (Ire), The Saddle Tramps (VS), Stefan Schill, Ziggi & The Renaissance Band.

Tickets en info

De ticketprijzen bedragen voor de vrijdag E 20,00 en voor de zaterdag E 40,00; een passe-partout kost E 65,00, maar daarmee heb je meteen een plekje op de camping betaald. Tickets zijn verkrijgbaar via de website www.ticketmaster.nl. Alle verdere informatie staat op de website www.huntenpop.nl of is verkrijgbaar via telefoonnummer (0315) 64 06 41.

--- EINDE PERSBERICHT ---

Noot voor de redactie,