Ingezonden persbericht


Donderdag 05.08.10, Amsterdam

FORMAT tart het lot op vrijdag de 13e met Andre Galluzzi

Bijgelovig? Het AIR-team heeft een hindernisbaan voor de spiritueel gevoelige types ingericht. Reken af met bovennatuurlijke fobieën. "Casual friday" is aanstaande vrijdag omgedoopt tot "casualty friday" en samen drijven we de duivel uit op deze ongeluksdag. Om slachtoffers te beperken zijn er hoefijzers, konijnenpoten en ongelakt hout om op af te kloppen verkrijgbaar op aanvraag. Andre Galluzzi van Cocoon is te gast, mits alles goed gaat natuurlijk. Deze maandelijkse avond in club AIR rond dj/producer Juan Sanchez brengt telkens een ander FORMAT. Je bent gewaarschuwd, want zoek je een veilig onderkomen dan is AIR op 13 augustus niet de aangewezen plek.

Andre Galluzzi krijgt ruim baan in AIR met een 3 uur lange set. En in lange sets bedient de in Berlijn woonachtige resident het publiek het best. Niet voor niets is hij resident van een van de meest toonaangevende clubs van Europa, de Berghain in Berlijn.

Één van de kwaliteitsbewakers van FORMAT is Juan Sanchez. Door zijn jarenlange strooptocht langs de nieuwste releases, festivals en clubs in binnen- en buitenland de aangewezen persoon als muzikaal voorman van FORMAT.

Aan Sander Baan de taak op te warmen voor de "party animal" (of pechvogel) uit de stal van Sven Väth. Als deze namen geen belletje doen rinkelen, je denkt dat een techno en house avond staat voor high-end experimenteel gedoe. Lees; platonische ruis en monotoon geratel over de speakers dan zit je er ver naast bij FORMAT. Deze artiesten maken stuk voor stuk van iedere gelegenheid een bruisend feest en durven muzikaal de breedte in te gaan. De DJ is géén god in AIR en daarom wordt in bijzonder aandacht geschonken aan side-acts en natuurlijk aan de feestganger zelf.

Vrijdag 13 augustus

FORMAT

23.00 - 05.00

AIR, A'dam, Amstelstraat 24

Tickets:

vvk Euro 12,50,- / aan de deur Euro 15,00

Web:www.AIR.nl

AIR 1
Andre Galluzzi (Cocoon, DE)
Sander Baan (Steam Beach)
Juan Sanchez (FORMAT)

Blijf op de hoogte via twittAIR en Feestboek:

www.facebook.com/AIR.FORMAT

www.twitter.com/AIR_FORMAT


---

Noot voor de redactie,