Ingezonden persbericht



EXCLUSIEVE SHOWCASE VAN DJ PROMO EN GO BACK TO THE ZOO OP 101.TV

Zowel DJ Promo als Go back To The Zoo komen begin augustus met een nieuw album. DJ Promo met zijn album Stijlloos (release 13 augustus, Topnotch) en Go Back To The Zoo komt met haar debuutalbum Benny Blisto (release 13 augustus, Universal). Reden genoeg voor 3VOOR12 om voor beide artiesten een exclusieve showcase te organiseren en deze uit te zenden op 101.TV.

Go Back To The Zoo presenteert haar album Benny Blisto in de Westerunie in Amsterdam. 101.TV zal de showcase op zaterdag 14 augustus uitzenden om 23.00 uur.

DJ Promo brengt zijn nieuwe album Stijlloos uit. En hiervoor heeft hij een showcase in Trouw Amsterdam. Promo treedt dan op met verschillende gastartiesten die ook op het album verschijnen zoals; Flinke Namen, Skinto en Aux Raus. Het concert is vrijdag 13 augustus te zien om om 23.30 uur op 101.TV.

101.TV, het snelste 24-uurs kanaal, is te ontvangen via digitale televisie of op www.101.TV. Op de zender en via de website zijn niet alleen de programma's van BNN te bekijken, maar ook eigen producties zoals 101Barz, Trickmania, Gamer01 en Egotrip.



Ingezonden persbericht