OneSolution Informatisering wordt Symantec Gold Partner


APELDOORN, 20100813 -- OneSolution Informatisering te Apeldoorn is door Symantec gecertificeerd als Symantec Gold Partner. Erwin Broug, Partner Account Manager van Symantec, overhandigde het Symantec Gold Partner plakkaat aan Gerard Mulder, Unit Manager ICT-Beheer bij OneSolution Informatisering.

OneSolution Informatisering heeft volgens Symantec bewezen de vereiste technische kennis, het strategisch denken en de praktische vaardigheden te bezitten om zich tot één van de 25 Symantec Gold Partners in Nederland te mogen benoemen.

Gerard Mulder, Unit Manager ICT-Beheer OneSolution Informatisering: Symantec vormt een belangrijk deel uit ons portfolio. Onze medewerkers dienen dan ook voor deze producten goed geschoold te zijn om zodoende de kwaliteit waar we voor staan te kunnen blijven garanderen. De partnerships die we met onze leveranciers hebben, kenmerken ook deze kwaliteit.

Erwin Broug, Partner Account Manager van Symantec over de samenwerking: De samenwerking tussen Symantec en OneSolution Informatisering kenmerkt zich door een hoge mate van wederzijdse toewijding, loyaliteit en investering in commerciele en technische kennis. OneSolution Informatisering heeft in de loop der jaren aangetoond, dat zij in staat is om op succesvolle wijze onze security en back-up oplossingen in de markt te zetten. Wij zien dan ook onze verdere samenwerking met veel vertrouwen tegemoet.

OneSolution Informatisering