RTL Group

Peter van der Vorst tekent nieuw contract bij RTL 4

Presentator Peter van der Vorst heeft vandaag een nieuw tweejarig contract getekend met RTL 4. Peter is sinds de start in 2001 vaste royaltydeskundige in 'RTL Boulevard'. Op vrijdag 20 augustus gaat de derde reeks van start van zijn interviewprogramma 'Van Der Vorst Ziet Sterren'.

Erland Galjaard, Programma Directeur RTL 4: "Peter heeft van nature een bepaalde nieuwsgierigheid. Hij is journalistiek onderlegd en weet dit te koppelen aan entertainment. Dat maakt hem bijzonder waardevol voor programma's zoals 'RTL Boulevard' en 'Van Der Vorst Ziet Sterren'."

Peter van der Vorst: "Ik ben er trots op dat RTL 4 weer het vertrouwen in mij uitspreekt en ik ben blij door te kunnen blijven gaan met het programma van mijn dromen: 'Van Der Vorst Ziet Sterren'."

Voor 'Van Der Vorst Ziet Sterren' interviewde Peter al internationale sterren zoals Tom Hanks en Merryl Streep. Ook kwam hij over de vloer bij BN'ers zoals Andre van Duin, Frans Bauer en André Rieu. In de aankomende reeks komt hij thuis bij onder meer 'Octomum' Nadya Suleman, Armin van Buuren en Larry Hagman, hij bezoekt Jorgen Raymann in Suriname en ontmoet Julia Roberts in Rome. Ook is Peter op de set van de nieuwe Harry Potter-film.

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met RTL Nederland, Jaap Paulsen, via tel: 035 - 6718879 of email jaap.paulsen@rtl.nl.