Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Nieuwe hardloopscheurkalender nu in de winkel

Dagelijks loopvoer met Keep on Running! 2011

Amsterdam, 13 augustus 2010 - Waar en wanneer doe je mee aan de leukste loopevenementen? Wat heeft de ijsvogel met hardlopen te maken? Wie vond de eerste hardloopschoen uit? Van wie is de uitspraak 'Running has made being depressed impossible'? En welke motivatietips hebben hardlopende BN'ers als Caroline Tensen of Abdelkader Benali?

Antwoorden op deze vragen en nog veel meer zijn te vinden in de nieuwe hardloopscheurkalender Keep on Running! 2011. Deze derde editie staat weer vol inspirerende informatie en wetenswaardigheden over hardlopen, training, cultuur, voeding, loopevents, opmerkelijke verhalen, interviews en handige looptips.

Een greep uit de onderwerpen: de leukste loopevenementen in binnen- en buitenland, motivatietips, lopen voor goede doelen, legendarische prestaties, blessures de baas, hardlopen op muziek, baanbrekende innovaties, de Olympische Zomerspelen, recepten van Bel&Jet, films in marathonsteden, de uitdaging van Mikel Knippenberg, 'loopvogels en fabeldieren', tips van de runningtherapeut, marathon celebrity quotes en de onvolprezen 'runnoscoop'.

Keep on Running! 2011 steunt Stichting KiKa.

Het sportiefste cadeau voor iedere hardloper is verkrijgbaar in de boekhandel of te bestellen via keep-on-running.nl.

ISBN/EAN 978-90-79973-02-6 / Prijs E 13,95

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht