Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Waar loop jij deze maand?

Nieuw: 'De 100 leukste lopen van Nederland en België'

Amsterdam, 20 augustus 2010 - Het hele jaar door trekken tal van hardloopevenementen in Nederland en België vele tienduizenden deelnemers. Uit het immense aanbod stelden de makers van Keep-on-Running.nl de pocket 'De 100 leukste lopen van Nederland en België' samen. De evenementen zijn chronologisch geordend en bestrijken de periode september 2010 tot en met augustus 2011.

Met de uitgave zijn de honderd meest uitdagende, speelse, inspirerende, vervullende en gezellige loopevenementen van Nederland en België voor het eerst in één bundel verzameld. Van de grote stadsmarathons tot sympathieke evenementen met een eigen, unieke sfeer. Inclusief de leukste kidsruns en een overzicht van de mooiste ladies runs.

Driekwart van de huidige hardlopers zijn 'fitlopers'. Het gaat hen niet meer alleen om de prestatie, maar ook om bijkomende voordelen als ontspanning, gezelligheid en vooral ook: saamhorigheid. Het lopen voor goede doelen hoort daarbij. Met het boekje achter de hand kan elke loper - atleet of recreant, loopgek of idealist, man of vrouw, opa of oma, 'lady' of 'kid' - zijn of haar hart ophalen.

'De 100 leukste lopen van Nederland en België' is verkrijgbaar in de boekhandel en hardloopspeciaalzaken of te bestellen via keep-on-running.nl.

ISBN/EAN 978-90-79973-033 / Prijs E 4,95

Noot voor de redactie (