Politie Zeeland


---


1481-2010 80-jarige fietser aangereden in Goes
Een 80-jarige Goesenaar is vrijdag rond het middaguur ten val gekomen nadat hij was aangereden door een bestelauto.
De fietser kreeg op de rotonde Oost-Westplein geen voorrang van de bestelauto, die werd bestuurd door een 46-jarige plaatsgenoot. Bij de aanrijding die volgde, kwam de fietser ten val. Hij werd met onbekend letsel voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.


1482-2010 Dronken automobiliste rijdt tegen paaltje, Vlissingen
Door de politie is vrijdagmiddag een 59-jarige vrouw uit Kapelle aangehouden. De vrouw was op de Paauwenburgweg in Vlissingen met haar auto tegen een paaltje gereden en vervolgens doorgereden.
Een getuige had dit gezien en gaf het kenteken door aan de politie. De auto werd een paar straten verder aangetroffen voor een woning. De 59-jarige vrouw was binnen in de woning bij een bekende van haar. Ze bleek onder invloed van alcohol te zijn. De 59 jarige vrouw werd ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Uit de ademanalyse bleek dat ze teveel alcohol had gedronken waarna haar rijbewijs werd ingenomen.

1483-2010 Kop/staartbotsing in Middelburg
Op de Schroeweg vond vrijdag rond 15.30 uur een kop/staartbotsing plaats tussen twee auto's.
Beide voertuigen kwamen vanaf de A58 en reden achter elkaar richting de rotonde. Toen een 26-jarige Oost-Souburgse moest remmen voor het stilstaande verkeer kon de auto achter haar, bestuurd door een 47-jarige Vlissingse, niet meer op tijd remmen. Een aanrijding was het gevolg. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft de vrouw uit Oost-Souburg onderzocht. Zij bleek geen letsel te hebben. Beide voertuigen raakten beschadigd en werden weggesleept.

1484-2010 Caravan geschaard bij Arnemuiden
Op de A58 ter hoogte van Arnemuiden is vrijdag rond 16.00 uur een auto met caravan geschaard.
Vermoedelijk kreeg de caravan een klapband waardoor de combinatie begon te slingeren en de caravan op zijn kant belandde. Uiteindelijk kwam de combinatie tegen de rijrichting in tot stilstand op de rechter rijstrook. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.
(meer info is momenteel niet bekend)