Politie Utrecht

Persberichten Rijn&Venen, 12.30 uur

Utrecht, 15-08-2010

Ruit ingegooid van bus

WOERDEN- Op zondagochtend werd een ruit van een bus ingegooid. Niemand raakte gewond. Omstreeks 02.45 uur reed een Connexionbus over de Utrechtsestraatweg toen er plotseling een zijruit werd ingegooid. Geen van de passagiers raakte gewond. Zij zaten echter wel onder het glas. Getuigen gaven aan dat een meisje met een paardenstaart stenen tegen rijdende bus had gegooid. De politie heeft de zaak in onderzoek en verzoekt getuigen te bellen met 0900-8844, district Rijn&Venen.

Coniferenbrand

MIJDRECHT- Op vrijdagavond ontstond er brand in een conifeer. Omstreeks 23.30 uur kregen politie en brandweer de melding van een coniferenbrand aan de Beltmolen. De brand werd geblust. Er is sprake van brandstichting en de politie heeft de zaak daarom in onderzoek. Getuigen kunnen bellen met 0900-8844, district Rijn&Venen.

Inbreker alsnog aangehouden

WOERDEN- Op zaterdag werd een man aangehouden die mogelijk een dag eerder in een boot had ingebroken. Omstreeks 23.30 uur kreeg de politie de melding dat een man was weggereden van een terrein aan de Baambrugse zuwe. De man zou een dag ervoor hebben ingebroken in een boot. Via het kenteken kon de identiteit worden achterhaald van de bestuurder. Vervolgens werd de 32-jarige man uit Vinkeveen in zijn woning aangehouden.