Politie Kennemerland

Aanhoudingen na mishandelingen

Haarlem, Heemstede, Overveen, IJmuiden, 15-08-2010

Aanhouding mishandeling

HAARLEM 14 augustus. Omstreeks 03.40 uur hielden politieagenten op heterdaad een 19-jarige Haarlemmer aan in de Anegang. Hij wordt er van verdacht kort daarvoor een 17-jarige Zandvoorter met een riem op zijn hoofd te hebben geslagen. Die liep daardoor een hoofdwond op. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten, er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Aanhouding huiselijk geweld

OVERVEEN 14 augustus. Omstreeks 05.00 hielden politieagenten op een camping een 44-jarige man uit Hellum aan. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor zijn 37-jarige vriendin in een dronken bui te hebben mishandeld. Hij is voor nader onderzoek ingesloten en er wordt proces-verbaal tegen hem opgemaakt.

Aanhouding mishandeling

HAARLEM 15 augustus. Om 03.40 uur hielden politieagenten op heterdaad een 21-jarige Haarlemse aan in de Lange Veerstraat. De agenten zagen haar een 18-jarige Haarlemse een stomp in het gezicht geven. Kort daarvoor bleek de verdachte ook al in een nabijgelegen horecazaak het slachtoffer te hebben geslagen. De verdachte verzette zich tegen de politieagenten en gaf haar verzet pas op na gebruik van pepperspray. Zij is voor nader onderzoek ingesloten en er wordt proces-verbaal tegen haar opgemaakt.

Aanhouding openlijk geweld

HAARLEM -14 augustus. Omstreeks 02.00 uur hielden politieagenten twee Haarlemmers van 17 en 18 jaar oud aan in de Kleine Houtstraat. Zij worden ervan verdacht kort daarvoor in een horecagelegenheid een 20-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld. Wat de aanleiding was van de ruzie is nog onbekend. De verdachten zijn voor nader onderzoek ingesloten.

Aanhouding mishandeling

HEEMSTEDE 14 augustus. Omstreeks 22.00 uur hielden politieagenten een 16-jarige Heemstedenaar aan. Hij wordt ervan verdacht kort daarvoor een 26-jarige rotterdammer op de Glipperdreef te hebben mishandeld. Hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Aanhouding mishandeling

IJMUIDEN 14 augustus. Omstreeks 02.35 uur hielden politieagenten op de Kennemerlaan een 27-jarige IJmuidenaar aan. Hij wordt er van verdacht kort daarvoor een medewerker van een horecabedrijf te hebben mishandeld. De verdachte is voor nader onderzoek ingesloten.