Politie Zuid-Holland-Zuid

Politie op zoek naar getuigen aanrijding A27

Hoogblokland , 15-08-2010 o De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding tussen een personenauto en een busje op de A27 op zaterdagavond 14 augustus rond de klok van 21.40 uur. Deze aanrijding zou aanleiding zijn geweest voor een ernstige mishandeling die daarna volgde op de rijksweg.

De autos stopten na de aanrijding op de linkerrijbaan waarna een 32-jarige man uit Zwijndrecht de twee inzittenden van de andere auto dusdanig mishandelde dat zij nu in het ziekenhuis liggen met ernstig hoofdletsel. De Zwijndrechter is aangehouden en in verzekering gesteld. De twee slachtoffers zijn twee mannen van 40 en 44 jaar uit respectievelijk Schelluinen en Bleskensgraaf.

De aanrijding zou hebben plaatsgehad tussen op de A27 tussen Meerkerk en Hoogblokland om en nabij het tankstation in de richting van Gorinchem. De politie neemt de zaak hoog op en is een rechercheonderzoek gestart. Getuigen die de politie nog niet hebben gesproken maar wel iets gezien hebben van dit incident worden verzocht contact op te nemen. Dit kan via 0900-8844. U kunt dan vragen naar de recherche in Gorinchem.