Jubileumeditie Loveland Festival straalt

15/08/2010 18:09

Loveland Events BV

Amsterdam, 15 augustus 2010.

De vijfde editie van Loveland Festival heeft gisteren tussen 10:00 uur en 23:00 uur plaatsgevonden in het Sloterpark te Amsterdam. De politie spreekt van een voorspoedig verloop en ook de locatiehouder is zeer tevreden over de organisatie. En de bezoekers? Zij genoten van de muziek en het zomerse weer. 20.000 festivalgangers waren te gast bij het natuurgebied aan de Sloterplas in Amsterdam. Daarmee was Loveland Festival weer uitverkocht.

Op naar het volgende jubileum

Loveland organiseerde het festival voor de vijfde keer aan de Sloterplas. Het evenement is gegroeid van 4.000 bezoekers in 2006 tot 20.000 bezoekers in 2010. In het eerste jaar waren er drie podia, in 2010 zijn dit er negen, waarvan 2 silent. De organisatie mag ieder jaar dus een stukje uitbreiden, maar heeft er dit jaar voor gekozen om qua bezoekers niet groter te groeien om de intimiteit te bewaren. "Dit is een fantastische locatie" aldus Loveland oprichter Marnix Bal. "We doen er dan ook alles aan om het prachtige groene gebied en de aangrenzende Sloterplas met zoveel mogelijk respect te behandelen in overleg met de verscheidene instanties, zodat we hier ook ons volgende jubileum kunnen vieren"

Niet alleen de locatie is van groot belang voor Loveland Festival. Ook is er gezorgd voor een goede doorloop voor de bezoekers op het terrein. Dit heeft de organisatie bewerkstelligd door de aanleg van twee toegangswegen, een extra brug, meer foodarea's en meer barren. Alles voor een zorgeloze dag voor de bezoeker die graag tijdig aanwezig wil zijn bij de volgende top dj, waaronder internationale sterren als: Erick Morillo, Sasha en Sébastien Léger. De organisatie hoopt een editie te hebben neergezet om nooit te vergeten en gezien de positieve stemming die de hele dag te voelen was, is dat gelukt.


- "quote politie" voorspoedig en rustig verloop van het festival.


- "quote locatiehouder" tevreden over de goede opstart van het festival, gedurende de dag een prima verloop.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.loveland.nl