Ingezonden persbericht



Corso Zundert zet op 15 augustus de tent wagenwijd open!

Zundert - op zondag 15 augustus zetten de Zundertse buurtschappen de corso-bouwtenten open voor het publiek. Iedereen die de bouw van de wagens eens van dichtbij wil bekijken, is welkom om een kijkje te nemen. Een prachtige fietsroute voert u door de mooie omgeving van Zundert én langs alle bouwtenten.

Hoewel de Zunderstse corsobouwtenten er van buiten misschien gesloten en geheimzinnig uitzien, is iedereen er welkom om een kijkje te komen nemen. Corsobouwers delen graag hun passie. Om dit te benadrukken is er op zondag 15 augustus een speciale opententendag. Tussen ongeveer 9.00 u en 16.00 u zijn de tenten open voor bezoekers om het wordingsproces van een corsowagen van nabij te kunnen bekijken.

Bij de VVV in Zundert is een fietsroute verkrijgbaar die langs alle corsotenten gaat en u bovendien door het schitterende Zundertse buitengebied voert. De route staat beschreven in het rijk geïllustreerde boekje 'Route du soleil' en bevat tevens achtergronden van het corso en de buurtschappen.

Op de website van het corso vindt u een Google Maps-kaart met daarop de locaties van alle twintig corsotenten. Zie new.bloemencorsozundert.nl/include/gmaps-opententen.html.

----------
Bloemencorso Zundert is een pracht van een evenement en wordt gedragen door louter vrijwilligers. Het vindt steeds plaats op de eerste zondag van september.

Bezoek de websites
www.bloemencorsozundert.nl/
www.corsokoorts.nl/

Noot voor de redactie (