Gemeente Dordrecht
Werkzaamheden Stationsgebied

Geen doorgaand verkeer van west naar oost op Burgemeester de Raadtsingel

In verband met werkzaamheden is de Burgemeester de Raadtsingel vanaf 15 augustus tot 1 oktober gedeeltelijk afgesloten.

Het gaat om de rijbaan vanaf het Arrondissementsparket richting Stationsweg (zuidelijke rijbaan). Doorgaand verkeer van west naar oost wordt ter hoogte van de Dokweg omgeleid. De omleiding loopt via: Achterhakkers, Spuiboulevard, Johan de Wittstraat, Stationsweg, links af richting Burgemeester de Raadtsingel.

Bereikbaarheid bedrijven en woningen
Vanuit het westen zijn de winkels, bedrijven en woningen tot aan het Arrondissementsparket bereikbaar. Ter hoogte van het parket kan er via de middenberm gekeerd worden. Verkeer dat de stad uit wil richting het westen kan gebruik blijven maken van de Burgemeester de Raadtsingel. De afsluiting is nodig voor de herinrichting van de noordelijke rijbaan (westzijde) van de Burgemeester de Raadtsingel.

Rotonde
De rotonde ter hoogte van het Oranjepark / Toulonselaan / Transvaalstraat is met ingang van 15 augustus gereed. Alle afsluitingen die noodzakelijk waren voor de aanleg van deze rotonde zijn dan opgeheven.

Stationsweg
Vanaf 22 augustus tot 1 oktober wordt ook de Stationsweg heringericht. Het gaat om de rijbaan stad in. Er blijft één rijbaan beschikbaar voor het verkeer stad in.

Taxistandplaatsen
Met ingang van 20 augustus verhuizen de taxi's naar de nieuwe taxistandplaatsen ter hoogte van de fietsenstalling.

Datum 12 augustus 2010