Gemeente Schagen

Deel Langeloop en ZIjperweg opgeknapt

Van 16 augustus tot 15 oktober wordt op het bedrijventerrein Lagedijk gewerkt aan de reconstructie van het westelijk deel van de Langeloop en het noordelijk deel van de Zijperweg. De werkzaamheden zijn onderdeel van het opknappen van het bedrijventerrein Lagedijk. Om het werk goed te kunnen uitvoeren is het kruispunt Lagedijkerweg â Zijperweg tussen 30 augustus en 11 september afgesloten voor autoverkeer.

Verschillende werkzaamheden

Er vinden verschillende werkzaamheden plaats. Zo krijgt het begin van de Lagedijkerweg een nieuw riool, passen we de kruising Lagedijkerweg â Zijperweg aan en krijgen de wegen een nieuwe deklaag asfalt. Ook knappen we inritten en bermen op, vernieuwen we de openbare verlichting en planten we bomen en openbaar groen.

Â

Omleidingroutes en bereikbaarheid

Het kruispunt Lagedijkerweg â Zijperweg is van 30 augustus tot en met 11 september afgesloten voor het autoverkeer. Fietsers kunnen gewoon langs het werk. Autoverkeer wordt zoveel mogelijk omgeleid via de N248. Lokaal verkeer kan ook via de Halerweg en Westfriesedijk omrijden. De omleidingroutes staan met borden aangegeven. De plaatselijke bedrijven worden per brief geïnformeerd over de werkzaamheden en de bereikbaarheid tijdens de uitvoering.

Â

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de heer A. Munniks van de gemeente, per email: anton.munniks@schagen.nl of telefonisch via 0224-210576.

Â