NCRV

Best 24

De hele maand Jos Brink op Best 24

dagelijks de hele maand
18.00 uur, Best 24

Maandag 16 augustus
9.15 uur, Nederland 2

Zaterdag 21 augustus

13.45 uur, Nederland 1

Het themakanaal Best 24 besteedt in augustus uitgebreid aandacht aan Jos Brink, die deze maand drie jaar geleden overleed.

De hele maand zijn er op het digitale themakanaal programmaâs te zien met Jos Brink, zoals een compilatie van Wedden, datâ¦?, Jos op 1, Babbelonië, Jos Brink Show, Tekstpieriment, en de musical Evenaar. Elke dag is de speciale Jos Brink programmering te zien.

Maandag 16 augustus zendt het themakanaal Best 24 de musical Maskerade uit op Nederland 2. Maskerade is de eerste door Jos Brink en Frank Sanders geschreven musical.

Zaterdag 21 augustus blikt Han Peekel in het programma TV-Monument op Nederland 1 uitgebreid terug op de carrière van Brink. Behalve toppresentator van grote programmaâs als Wedden, dat was hij ook cabaretier, zanger, musicalster, acteur, pastor en producer.

Themakanaal Best 24 zendt de kroonjuwelen uit de schatkamer van de publieke omroep uit. Het TV Monument gaat over programmaâs en personen die langere tijd het gezicht van de Nederlandse televisie hebben bepaald.