Gemeente Alkmaar


Alkmaar, 6 augustus 2010

Werkzaamheden Terborchlaan

Vanaf maandag 16 augustus 2010 worden er werkzaamheden aan de Terborchlaan (gedeelte Martin Luther Kingweg - Aert de Gelderlaan) uitgevoerd. Aannemingsbedrijf Ballast Nedam Infra Noord-West start met het aanpassen van de riolering en het opnieuw betegelen van het trottoir aan de noordzijde van de weg. Daarna wordt het trottoir aan de zuidzijde van de weg opnieuw betegeld (inclusief parkeervakken). Dit veroorzaakt verkeershinder op de Terborchlaan voor het doorgaande verkeer. De werkzaamheden duren ongeveer 6 weken.

Afsluiting Terborchlaan

Vanaf maandag 27 september 2010 wordt de Terborchlaan voor 2 weken afgesloten voor doorgaand verkeer wegens werkzaamheden op de rijbaan. De asfaltdeklaag van de rijbaan wordt vervangen en er komen aanliggende fietsstroken (ook asfalt). Als alles volgens planning verloopt, zijn deze werkzaamheden op vrijdag 8 oktober 2010 afgerond.

Omleidingsroute

Voor autoverkeer geldt een omleidingsroute die staat aangegeven op gele borden. Deze route loopt via de Aert de Gelderlaan en de Van Ostadelaan. Als voetganger kunt u altijd gebruik maken van één van beide trottoirs.

Contact

De gemeente Alkmaar doet er alles aan om de overlast van de werkzaamheden te beperken. Meer informatie over wegwerkzaamheden kunt u vinden op www.alkmaar.nl onder het kopje 'Werk in uitvoering'.