Ingezonden persbericht


Easynet Global Services sluit nieuwe contracten met wereldwijde financiële dienstverleners en productiebedrijven


· Expertteam Easynet en aanpak op maat resulteren in nieuwe wereldwijde contracten.
· New business van bestaande en nieuwe klanten aan eind van sterk financieel boekjaar.
· Klanttevredenheidscijfers onderstrepen sterke focus op klantervaring.

Amsterdam, 16 augustus 2010 ­ Easynet Global Services, wereldwijd leverancier van beheerde oplossingen, sluit nieuwe contracten met EskoArtwork, Schaaf Industrie AG, Loomis en Crédit Foncier de France. Deze wereldwijde organisaties profiteren vanaf nu van de managed network-, managed hosting- en integratiediensten van Easynet.

EskoArtwork, de wereldwijde leverancier en integrator van innovatieve oplossingen voor verpakking, commercieel drukwerk en professionele publishing, schakelt Easynet in voor de levering van een volledig beheerd MPLS-netwerk. Met dit netwerk wil het bedrijf in Gent 26 locaties in zeventien landen met elkaar verbinden. EskoArtwork is erg tevreden over de samenwerking met Easynet. "Het gedreven en enthousiaste bidteam van Easynet werkte nauw met ons samen", zegt Peter de Neve, IT Director van EskoArtwork. "Ze benaderden het project op een creatieve manier en ontworpen een netwerk dat perfect voldoet aan onze noden." Doorslaggevend voor de keuze was ook de positieve marktfeedback op de dienst na verkoop van Easynet.

De SIAG Schaaf Industrie AG, een vooraanstaande leverancier voor energieproductiebedrijven, tekent eveneens voor een MPLS-netwerk dat tien locaties omspant in Duitsland, Tsjechië, Frankrijk en de Verenigde Staten. SIAG wil zijn wereldwijde klanten maximale kwaliteit en betrouwbaarheid bieden en daarin speelt het Easynet-netwerk een belangrijke rol. Ook Loomis UK Ltd, een bedrijf dat complete logistieke oplossingen voor cashstromen biedt, kiest voor de levering van een MPLS-netwerk voor 35 locaties in het Verenigd Koninkrijk. Met dit netwerk draagt Loomis bij aan een veilige en kwalitatieve geldlogistiek.

Easynet sluit ook een driejarig contract met Crédit Foncier de France, een grote partij in de vastgoed- en overheidsfinancieringssector. Deze bank koos voor de managed videoconferencing-oplossing van Easynet voor zeven locaties in drie landen. Hiermee wil de bank de teams real-life laten samenwerken en de reiskosten terugdringen.

Denis Planat, Chief Operating Officer van Easynet: "Ook deze nieuwe klanten profiteren van onze optimale dienstverlening. We zijn trots op onze sterke klantrelaties en onze toegewijde en professionele consultants. Met deze nieuwe, wereldwijde contracten sluiten we een sterk financieel jaar af. Onze ervaring, gespecialiseerde consultants en de tijdige levering binnen budget zorgen ervoor dat we steeds vaker grootschalige, wereldwijde contracten afsluiten."

Het meest recente jaarlijkse Customer Satisfaction Survey onderstreept de woorden van Planat. Uit dit onderzoek naar klanttevredenheid blijkt dat 94 procent van de Easynet Global Services-klanten tevreden of zeer tevreden is met de service. Verder wijst het onderzoek uit dat 93 procent tevreden of zeer tevreden is met de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Easynet-oplossingen en dat negentig procent tevreden of zeer tevreden is met de manier waarop Easynet proactief luistert naar, en samenwerkt met klanten.

Over Easynet Global Services
Easynet Global Services is een wereldwijde aanbieder van managed network-, hosting- en integratiediensten voor grootzakelijke klanten. Vanuit een adviserende rol werkt het bedrijf nauw samen met klanten om zo diepgaand inzicht te krijgen in de zakelijke uitdagingen waar klanten mee te maken hebben. Hierdoor kan Easynet Global Services end-to-end oplossingen leveren met een gegarandeerde ROI, die de concurrentiekracht van klanten vergroten.

Easynet Global Services combineert een wereldwijd bereik met lokale expertise en biedt zo een klantervaring op maat, ongeacht waar in de wereld klanten zich bevinden. Klanten van Easynet Global Services zijn onder andere Via Michelin, Phones 4U, FOX, Jamba!, Brinks, Transport for London, EDF, SAGE, Q Park en Bridgestone.

Meer informatie is te vinden op www.easynet.nl.




Ingezonden persbericht