RTL Group

Dubbele aflevering nieuw seizoen 'CSI: New York' bij RTL 4

Vanaf maandag 16 augustus kunnen de CSI-fans hun hart ophalen: RTL 4 gaat dan maar liefst twee afleveringen achter elkaar uitzenden van de bloedstollende serie CSI: New York (zesde seizoen). Vanaf 20:30 uur onderzoeken wekelijks diverse detectives waaronder Mac Taylor, Stella Bonasera, Danny Messer en Sheldon Hawkes de meest bizarre misdaden waarbij ze tot het uiterste moeten gaan om deze op te lossen.

In de eerste twee afleveringen Cuckoos Nest en Manhattanhenge is het team van forensische detectives bezig met het oplossen van de kompas-moord. Nadat een lichaam van de 59th Street Bridge is gevallen, vindt het CSI-team een kompas, waarbij de wijzers gericht staan naar het Oosten. Het is het derde slachtoffer van de kompas-killer. Als Mac en zijn team dichterbij de waarheid komen, moeten zij zich haasten om het vierde slachtoffer te kunnen redden. De zonsopgang zorgt voor een laatste verrassing die niemand had zien aankomen.

RTL 4, vanaf maandag 16 augustus, tussen 20.30 en 22.25 uur.
---

Noot aan de redactie: fotomateriaal is op te vragen via: fotoaanvraag@rtl.nl. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Tamara de Kruijff, tel: 035 - 6718938, tamara.de.kruijff@rtl.nl.