Voorbereidingen Beachparty 2010 in volle gang


DINXPERLO, 20100816 -- Nog even en dan is het zover. Op zaterdag 21 augustus vanaf 20.30 uur zal de Beachparty 2010 op zwembad "het Blauwe Meer" te Dinxperlo van start gaan. De organisatoren Natasja Huntink (Event Station) Martijn Doornink (MD Events) en Henk Jan Freriks (Podesta Event Supplies) lopen exact op schema met de voorbereidingen en kijken reikhalzend uit naar de "big" day.

Martijn Doornink, verantwoordelijk voor de programmering, vertelt enthousiast over de 5 DJ's die op die avond aanwezig zullen zijn. De muziek is een variatie van de aanstekelijke zomer beats van nu tot de surfing sound van de Beach Boys van toen.
Bekende zomerhits en meezingers en natuurlijk de aankleding van de locatie moeten de gezelligheid van het Caribische gebied overbrengen en de aanwezigen de "real bacardi-feeling" geven.

Natasja Huntink, de horecavakvrouw van het drietal, heeft het heft op horecagebied in handen. Iedereen kan gaan genieten van de diverse cocktails, en middels fingerfood is er uiteraard ook aan de inwendige mens gedacht.

Henk Jan Freriks is de man achter de materialen van deze Beachparty. Hij heeft de zorg voor de aankleding van het podium, de cocktailbar, lounchhoekje, en de verlichting. We zullen er alles aan doen om het Blauwe Meer nog mooier te maken en voor de aanwezige gasten een echt Caribisch sfeertje te creëren.

Natuurlijk ondersteunen ze elkaar waar ze maar kunnen. Een hele groep vrijwilligers vrienden en familie staan klaar om hun bijdrage te leveren aan dit evenement. Zonder medewerking van hen zou dit allemaal niet eens kunnen. "Als je niet beter zou weten is het een hele grote reünie" zegt Doornink lachend. Er staan voor deze avond ook een aantal verrassingen op stapel. We willen o.a. iets laten zien met het water van het Blauwe Meer in combinatie met licht en geluid.

"Kom maar naar onze beachparty" roepen ze in koor. Zaterdag 21 augustus vanaf 20.30 uur. Toegang vanaf 16 jaar en onder voorbehoud. Voorverkoop (¤ 5,00) bij restaurant Bonebo en bij Zwembad het Blauwe Meer tijdens de openingstijden. Avondkassa ¤ 7,50. Voor de speciale actie (entree + 13 munten voor ¤ 25,- euro) kan men mailen met info@podesta.nl





Ingezonden persbericht