Jan-Noud Hutten benoemd tot Operationeel Directeur fonq.nl


UTRECHT, 20100816 -- Fonq.nl, het eigentijdse webwarenhuis met meer dan 60 webwinkels heeft Jan-Noud Hutten als nieuw directielid aangesteld. Hutten (33) wordt Operationeel Directeur en zal zich vooral gaan richten op het structureren van de explosieve groei van fonq.nl.

Hutten gaat samen met Patrick Kerssemakers, CEO van fonq.nl en Joost Wels, Directeur Business Development & Inkoop leiding geven aan fonq.nl en de strategische koers bepalen. Het bedrijf groeit hard; Hutten zal deze groei organisatorisch in goede banen gaan leiden en daarnaast de belangrijkste processen op het gebied van IT, klantenservice en magazijn gaan optimaliseren.

"De explosieve groei van fonq.nl is geweldig, maar brengt valkuilen met zich mee. In snel groeiende bedrijven en met name bedrijven op het gebied van e-tailing worden interne processen op lange termijn vaak instabiel", aldus Hutten. "Dat is waar ik fonq.nl voor wil behoeden. E-tailen zit in de details, wat betekent dat alle processen en systemen strak op elkaar aangesloten moeten blijven. Juist in een tijd van groei zie ik hierin een mooie uitdaging. Ik volg fonq.nl al een tijdje als consument en vind het een innovatief bedrijf met veel mogelijkheden nu en in de toekomst."

Voordat Hutten bij fonq.nl aan de slag ging, was hij als operationeel manager werkzaam bij de Rijksoverheid.

Over fonq.nl
Fonq.nl is het eigentijdse webwarenhuis dat bestaat uit meer dan 60 eigen niche webwinkels op het gebied van wonen, koken, tuin, design en cadeaus. Voorbeelden hiervan: barbecueswinkel.nl, gadgetfabriek.nl en brabantia-webshop.nl. Speciaal voor bedrijven heeft fonq.nl een B2B tak. Fonq.nl zakelijk is de juiste partner als het gaat om relatiegeschenken, zakelijke aanvragen, joint promotions en incentives. Voor consumenten en bedrijven brengt fonq.nl een eigen giftcard op de markt. Daarnaast maakt en beheert het bedrijf webwinkels voor derde partijen, zoals Rituals en Achmea. Meer informatie op over.fonq.nl .





Ingezonden persbericht