Politie Midden- en West Brabant
Politieberichten district Bergen op Zoom

Bergen op Zoom , 16-08-2010

Automobilisten in Roosendaal en Bergen op Zoom onder invloed

BERGEN OP ZOOM: Een 25-jarige man uit Bergen op Zoom is vannacht omstreeks 00.30 uur, op de Burg. Vergroesenstraat betrapt op het rijden onder invloed. De agenten controleerden de automobilist omdat hij met een snelheid van circa 80 km / uur door de bebouwde kom reed, terwijl ter plaatse een maximumsnelheid van 50 km / uur geldt. Hij bleek onder invloed van alcohol te zijn. Hij blies 475 ugl, terwijl 220 ugl het toegestane maximum is.

ROOSENDAAL: Zondagmiddag werd omstreeks 17.30 uur op de Reginadonk ook al een automobilist aangehouden die te diep in het glaasje had gekeken. Een 53-jarige man uit Roosendaal blies 405 ugl. Bij deze man was echter sprake van recidive, op 4 maart 2008 was hij ook al voor hetzelfde feit aangehouden. Daarom is nu zijn rijbewijs ingevorderd.

Fietsers gewond door eenzijdige verkeersongevallen

STAMPERSGAT: Een 53-jarige vrouw uit Oud Gastel is zondagavond omstreeks 19.40 uur gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. Ze was op de Gastelsedijk West met haar fiets tegen een paaltje gereden en daardoor gevallen. De traumaheli kwam ter plaatse. Het slachtoffer werd met onbekend letsel overgebracht naar het St. Francsicusziekenhuis te Roosendaal.

NISPEN: Een 62-jarige man uit Nispen is zondagmiddag rond 15.30 uur eveneens gewond geraakt bij een eenzijdig ongeval. De wielrenner was door onbekende oorzaak op de kruising van de Heijbeeksestraat en het Kerkeplein gevallen. Hij had onder meer een schaafwond bij zijn linkeroog. Ook hij werd met een ambulance meegenomen naar het
ziekenhuis.

Auto gestolen na woninginbraak

OSSENDRECHT: Bewoners van een pand aan de Kerkstraat hebben vannacht rond 02.00 uur ontdekt dat bij hen was ingebroken. De inbrekers hebben kennelijk de sleutels van de auto, een blauwe Volvo V70, gevonden met het kenteken 59-HXG-8 en deze gestolen. De dieven zijn de woning binnen gekomen door het raam van de badkamer op de begane grond te forceren. Er is ook een laptop gestolen. De politie stelt een onderzoek in. De auto staat inmiddels internationaal gesignaleerd.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 16-08-2010 13:34 | © Regio Midden en West Brabant |