Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout

Oosterhout, 16-08-2010

Recherche zoekt getuige kassagreep

OOSTERHOUT: De recherche van het politie district Oosterhout zoekt een vrouw die vrijdagavond rond 20.00 uur getuige is geweest van de greep in de kassa in een drogisterij op het winkelcentrum Arkendonk.

Zoals eerder gemeld kwamen toen twee jonge knapen de zaak binnen die hun gezicht bedekt hadden. Zij schreeuwden tegen de caissière dat ze de kassa moest openen. De vrouw deed dit en de twee deden een greep in de kassa. Hierna gingen ze er vandoor met een gering geldbedrag. Volgens de medewerkster stond er een vrouw aan de toonbank die wel vaker de winkel bezoekt. De politie is dringend op zoek naar deze belangrijke getuige. Zij wordt verzocht contact op te nemen met 0900-8844.

Bromfietser zonder helm en onder invloed

MADE: Een 18-jarige man uit Drimmelen is zondagavond op de Dahliastraat betrapt op het rijden over invloed. Agenten controleerden de
bromfietser omdat hij zonder helm reed. Tijdens de controle bleek dat de bestuurder onder invloed was van alcohol. Hij blies 445 ugl, omdat hij onder categorie beginnend bestuurder valt, werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 16-08-2010 15:07 | © Regio Midden en West Brabant |