Simyo introduceert prepaid internet op de laptop 16/08/2010 16:27

Simyo Onbeperkt internet op de laptop, iPad of tablet

AMSTERDAM, 20100816 --
Simyo, het online mobiele merk van KPN introduceert een nieuwe dienst: Simyo Web to Go. Hiermee biedt Simyo prepaid internet aan voor op een laptop, iPad of tablet pc. Zonder dat de klant aan een abonnement vast zit.

Geen contract

De huidige markt van aanbieders van 'internet onderweg' kenmerkt zich door contracten met lange looptijden en hoge maandlasten. Simyo gaat tegen deze trend in. Net als met prepaid telefoneren zitten klanten ook met Web to Go nergens aan vast en betalen zij alleen als zij er daadwerkelijk gebruik van maken.

Hoe werkt Simyo Web to Go?

Web to Go werkt met een dongel met simkaart, waarmee de laptop verbinding maakt met het internet. Laptops die geschikt zijn om een simkaart te plaatsen kunnen ook alleen de simkaart plaatsen. Zodra de verbinding tot stand komt, wordt er een vast bedrag van het webtegoed afgeschreven. Klanten kunnen dan een dag lang onbeperkt mobiel internetten. Uniek bij Simyo (www.simyo.nl) is de online inzage in het actuele verbruik. Web to Go klanten kunnen op elk gewenst moment hun verbruik bekijken, zo nodig hun webtegoed opwaarderen en instellingen wijzigen. Klanten die Web to Go op regelmatige basis gebruiken, kunnen een Web to Go strippenkaart aanschaffen, waarmee zij tegen een extra voordelig tarief kunnen internetten.

Ook voor de iPad

Simyo levert Web to Go met een standaard simkaart, zoals die ook in telefoons worden gebruikt. Gebruikers van de iPad kunnen deze simkaart zelf kleiner maken. Vanaf het vierde kwartaal van 2010 is ook de microsimkaart beschikbaar. iPad gebruikers kunnen op dat moment hun standaard simkaart kosteloos omwisselen voor de microvariant.





http://www.simyo.nl

www.simyo.nl