Kemp Starley het nieuwe Nederlandse merk voor elektrische fietsen


History meets quality

WORMERVEER, 20100816 -- De Kemp Starley fietsen worden door Forenses bv voor de Europese markt ontworpen. Forenses is een dynamische onderneming die zich naast de ontwikkeling bezig houdt met samenstelling en constructie van alle mogelijke elektrische fietsen. Dit gebeurt in nauwe samenwerking met fabrikanten welke streng worden geselecteerd op kwaliteit en afwerking van hun producten. Een Kemp Starley elektrische fiets is een kwaliteitsproduct waar uiterste zorg aan is besteed. Forenses bv stelt zich tot doel om elektrische fietsen voor een groot publiek beschikbaar te maken. Door zorgvuldige calculatie en een efficiënt georganiseerde bedrijfsvorm kunnen zeer concurrerende prijzen worden gehanteerd.

Op Kemp Starley fietsen worden uitsluitend kwaliteitsonderdelen van bekende merken gemonteerd waaronder Shimano versnellingen, Spanninga verlichtingsets en AXA (ART gekeurde) sloten en Panasonic accucellen. Tevens worden alle Kemp Starley fietsen gekeurd volgens de Europese norm EN15194, welke hoge eisen stelt aan veiligheid en duurzaamheid van elektrische fietsen. Alle elektrische fietsen van Kemp Starley zijn uitgevoerd met Lithium-ion accu's die de motor van energie voorzien.

History meets Quality
Het prototype van de hedendaagse fiets werd al in 1885 door John Kemp Starley gebouwd. John Kemp Starley (1854-1901) was een Engelse uitvinder die wereldwijd wordt gezien als de uitvinder van de moderne fiets.
De makers van de elektrisch aangedreven Kemp Starley fietsen hebben nog steeds hetzelfde doel als de uitvinder: veilige en eenvoudig te gebruiken fietsen maken waarbij kwaliteit, functionaliteit en comfort voorop staan.

De fietsen zijn exclusief verkrijgbaar via de nieuwe E-Shop: www.kempstarley.nl. Daarnaast zijn speciale actiemodellen regelmatig verkrijgbaar bij Halfords en diverse bouwmarkten.

Kemp Starley