ControlPanelGRC, SymSoft’s tweede generatie SAP GRC-oplossing, maakt Europees debuut als gevolg van samenwerkingsverband

ControlPanelGRC, SymSoft’s tweede generatie SAP GRC-oplossing, maakt Europees debuut als gevolg van samenwerkingsverband

MILWAUKEE--(BUSINESS WIRE)-- 20100816 --

SymSoft Corporation, leverancier van Governance, Risk and Compliance (GRC) oplossingen voor SAP® omgevingen, heeft vandaag een samenwerkingsverband bekendgemaakt met AGILOS, een expertisecentrum voor GRC2, een netwerk van specialisten in SAP GRC gevestigd in Nederland, voor de wederverkoop van ControlPanelGRC in Europa.

ControlPanelGRC is een tweede generatie suite van modulaire, geïntegreerde toepassingen voor GRC in SAP die de belangrijkste gebieden van zorg over compliance aanpakken, met name in sterk gereguleerde branches, en organisaties helpen zich te richten op hun Sarbanes-Oxley (SOX) initiatieven.

“In het kielzog van SOX kochten veel SAP gebruikers dure eerste generatie GRC-producten, ontkoppeld van de dagelijkse activiteiten en met gebrek aan automatiseringsmogelijkheden,” aldus Dan Wilhelms, President en CEO van SymSoft. “Bovendien hebben deze producten hoge eigendomskosten, implementatiekosten en onderhoudskosten. ControlPanelGRC is intussen een elegante oplossing die de implementatie van compliance-eisen versnelt en de handmatige taken vermindert.”

Deze krachtige SAP compliance oplossing zorgt voor een scherpe focus op automatisering van compliance, wat de kosten en de problemen vermindert van het aantonen van compliance en actieve compliance en auditing omzet in zakelijke initiatieven met een meerwaarde.

ControlPanelGRC’s ingebedde compliance en versnelde werkstromen verbeteren ook de data-toegang en -rapportage, zodat klanten hun GRC-activiteiten kunnen omzetten in meerwaarde voor hun ondernemingen terwijl ze zich bevrijden van talrijke tactische problemen. ControlPanelGRC kan in ongeveer een week worden geïmplementeerd.

“De huidige status van GRC is zodanig dat auditors geneigd zijn tot bredere IT- audits, met een bredere controle dan segregatie van taken,” aldus Albert Kisjes, CEO van het AGILOS expertisecentrum voor GRC2. “Bovendien kunnen veel ondernemingen het zich de huidige budgetten eenvoudigweg niet veroorloven om voor een bedrag in de zes cijfers een GRC-tool aan te schaffen. ControlPanelGRC zorgt voor een belangrijke verlaging van de totale kosten van compliance via verlaagde licentiekosten en jaarlijks onderhoud en zonder infrastructuur. Omdat ControlPanelGRC draait op bestaande SAP servers, is speciale hardware niet nodig en implementatieprojecten worden gemeten in dagen in plaats van maanden.”

Neem voor meer informatie over ControlPanelGRC contact op met Kevin Dunne, Vice President of Sales bij SymSoft, +1 414-292-3113 of kdunne@sym-corp.com.

Neem voor meer informatie over het AGILOS, expertisecentrum voor GRC2, contact op met Albert Kisjes, CEO van AGILOS, +31 23 58 48 646 of akisjes@agilos.nl.

Over SymSoft

De in Milwaukee gevestigde SymSoft Corporation levert professionele oplossingen voor compliance-automatisering. ControlPanelGRC, hun tweede generatie Governance, Risk and Compliance (GRC) suite van modulaire, geïntegreerde toepassingen, pakt de belangrijkste gebieden van zorg over compliance aan op elk bedrijfsniveau, voor SAP-gebruikers, met name in de sterk gereguleerde branches. Ontwikkeld door SymSoft en ondersteund door Symmetry Corporation’s 14 jaar SAP-ervaring, levert ControlPanelGRC een betaalbare, robuuste toolset met functionaliteit die niet beschikbaar is in eerste generatie producten. Daardoor kunnen leidinggevenden voldoen aan compliance-eisen terwijl werkstromen voor SAP-beveiliging en technisch beheer worden versneld met als gevolg verbeterde productiviteit en reactiviteit. Bezoek voor meer informatie over ControlPanelGRC www.controlpanelGRC.com.

Over AGILOS

Het AGILOS, expertisecentrum voor GRC2 is een netwerk van specialisten in SAP GRC, met uitgebreide expertise op het gebied van kwaliteit, veiligheid, audit en beheer van SAP-omgevingen opgebouwd bij voormalige Big 4 expertisecentra voor SAP proces- en systeemintegriteit. Het Centrum is gespecialiseerd in Business & IT Alignment, Governance, Risk and Compliance (GRC) en richt zich op het optimaliseren van prestaties en compliance als integraal onderdeel van Enterprise Life Cycle Management (ELCM). Bezoek voor meer informatie www.agilos.nl.

SAP en alle SAP logo’s zijn handelsmerken van SAP AG in Duitsland en in verschillende landen.

Alle andere genoemde producten en servicenamen zijn de handelsmerken van hun respectievelijke bedrijven.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

CONTACT:
Kevin Johnson
Tech Image (for SymSoft)
608-848-7115

kevin.johnson@techimage.com