Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

ANWB test restaurants langs Nederlandse snelwegen
TULIP INN MAASTRICHT UITGEROEPEN TOT LEKKERSTE WEGRESTAURANT

Maastricht, 16 augustus 2010 - Tulip Inn Maastricht Aachen Airport is door ANWB testpanel teams uitgeroepen tot lekkerste wegrestaurant van Nederland. Met een 7,9 behaalde het restaurant verruit de hoogste score van de in totaal 26 bezochte locaties.

Tulip Inn Maastricht de beste
De ANWB bezocht tussen 11 februari en 29 maart 2010 in totaal 26 wegrestaurants verspreid over heel Nederland. Het lekkerste aten de testpanel leden bij Restaurant Tulip Inn Maastricht Aachen Airport. De testpanels omschrijven de door Tulip Inn geserveerde maaltijd als voortreffelijk. Behalve op de kwaliteit van het eten hebben de panels ook gelet op de ontvangst, bediening, ambiance en last but not least: de rekening. De prijs-kwaliteitverhouding bij Tulip Inn Maastricht kwam het beste overeen met de wensen van de gemiddelde consument.

De testteams bestonden uit een medewerker van ANWB Testen, een docent van de Hotelschool in Den Haag en drie ANWB-leden. Zij bestelden bij ieder restaurantbezoek hetzelfde.

Tulip Inn Maastricht heeft 62 comfortabel ingerichte kamers en is gelegen in een groene omgeving en naast het vliegveld Maastricht Aachen Airport. Het stadscentrum van Maastricht, het centraal station en het MECC zijn op slechts 15 minuten rijden van het hotel verwijderd.

Over Golden Tulip Hospitality Group
Met bijna 50 jaar ervaring als franchiseonderneming, is Golden Tulip Hospitality Group uitgegroeid tot een Hospitality bedrijf dat diensten aanbiedt in het midden-, hoog-, en luxe segment. De groep omvat meer dan 180 hotels en een totaal van 27.000 kamers in meer dan 40 landen wereldwijd.

De merken Tulip Inn (drie sterren), Golden Tulip (vier sterren) en Royal Tulip (vijf sterren), bieden in Europa, het Midden Oosten, Afrika, Azië, het Pacifisch gebied en Amerika een internationale standaard aan service en faciliteiten met een persoonlijke touch. Golden Tulip is onderdeel van de Louvre Hotels Group die de merken Premiere Classe, Campanile, Kyriad en Kyraid Prestige voert. De totale portfolio bestaat uit 1.072 hotels met een totaal aan 83.000 kamers in alle hotelcategorieën. Zie voor meer informatie www.goldentulip.com of www.louvre-hotels.com