Ingezonden persbericht


Persbericht

LaComunidad
Amsterdam, 16 augustus 2010

Pierre van Veldhoven Art Director bij Grupo LaComunidad

Het Amsterdamse Grupo LaComunidad, onderdeel van WPP's GroupM, heeft per 9 augustus Pierre van Veldhoven aangesteld als nieuwe Art Director voor digital marketing agency LaComunidad en social media marketing agency SocialMedia8. Van Veldhoven won als Art Director verschillende vakprijzen bij Change The Script, Tribal DDB, Clay Amsterdam en de-construct.

Grupo LaComunidad oprichter Igor Beuker licht toe: "Steeds meer merken willen transformeren van traditionele advertising naar een model dat meer content gedreven, engaged en gericht is op dialoog met de doelgroep. Deze vorm van merkcommunicatie vraagt om creatieven met een ander DNA. Pierre is voor ons de perfecte match, omdat hij naast campagnes ook het programma en community denken uitstekend beheerst".

Van Veldhoven heeft tevens als opdracht meegekregen op korte termijn intern de balans op te maken en waar nodig creatieve versterking aan te trekken, om zo de groei van Grupo LaComunidad in goede banen te leiden.

Over Grupo LaComunidad
Grupo LaComunidad, onderdeel van WPP's GroupM, bestaat uit digital marketing agency LaComunidad, online video metrics bedrijf ViralTracker en social media marketing agency SocialMedia8 met vestigingen in Amsterdam, London, Madrid en Milaan. Grupo LaComunidad werkt voor o.a. Dell, Diesel, FrieslandCampina, Gillette, RealGames, TempoTeam en Univé. Meer informatie is te vinden op www.lacomunidad.nl, www.viraltracker.com, www.socialmedia8.com en www.wpp.com




Ingezonden persbericht