Gemeente Wassenaar

Nieuwe seizoensbrochure van de culturele gids Wassenaar in aantocht

De culturele gids met daarin het programma van Warenar en alle klassieke concerten in De Paauw wordt vanaf 16 augustus huis aan huis verspreid in Wassenaar.

In Warenar komen ondermeer Richard Groenendijk, Veldhuis & Kemper, Linda van Dyck, Vera Mann en Huub Stapel. Veelbelovende namen in De Paauw zijn Lavinia Meijer, het Ariaga Kwartet en Herre-Jan Stegenga. De brochure kunt u ook afhalen bij Warenar, bij de bibliotheek of in het gemeentehuis. Bestellen kan ook via de site van de Stichting Kunst en Cultuur Wassenaar (www.kunstencultuurwassenaar.nl) of via www.warenar.nl.

Het theaterseizoen gaat flitsend van start met een voorstelling waar de grenzen van cabaret en toneel voorzichtig worden onderzocht. Cabaretier Sjaak Bral en theatermaker Fred Delfgaauw spelen een ontroerende én komische voorstelling over een verlaten nachtclub. Verder kunnen cabaretliefhebbers kiezen uit o.a. Sanne Wallis de Vries, Vincent Bijlo, Vrouw Holland. Zeker niet te missen: Eric Koller, die wel een heel bijzondere theatervorm heeft gevonden.

Ook op het grensvlak van toneel en cabaret is de voorstelling Het is hier een gekkenhuis! van Onno Innemee. Hij speelt in zijn eentje een zestal rollen. Hilarisch wordt het zeker. Echt toneel vinden we bij Linda van Dyck, die samen met Tom Jansen en Marc Klein Essink het stuk Ontrouw komt spelen. Verder o.a. Vera Mann in Duet for one en Carine Crutzen met Huub Stapel in De Kus.

Muzikaal wordt het komend seizoen ook in Warenar met Jan Akkerman, Alderliefste en Hans Visser. De klassieke concerten vinden traditiegetrouw plaats in De Paauw. Ook daar klinkende namen: Daniel van Biemen, Dutch String Trio en José Nunez Ares.

De brochure met voorstellingen, concerten en informatie over de culturele organisaties in Wassenaar wordt vanaf 16 augustus huis-aan-huis verspreid in Wassenaar. De voorstellingen in Warenar staan ook op www.warenar.nl. Verder staat het nieuwe seizoen ook op www.kunstencultuurwassenaar.nl.