Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Badcuyp start nieuw seizoen!

Het is weer voorbij die mooie zomer. Godzijdank hoeven we niet meer hip en strak te zijn op een treurig stadstrand. We kunnen weer gewoon naar De Badcuyp waar strak en hip zijn tot de laatste prioriteiten behoort. Wij hebben wel betere dingen om ons druk over te maken, namelijk ons fantastische herfstprogramma, dat zoals jullie van De Badcuyp gewend zijn, weer compleet gevuld is met acts die je gezien móet hebben.

Op dinsdag 17 augustus bijt Mark Zandveld met zijn wekelijkse Vocal Session de spits van het nieuwe seizoen af. Altijd al geweten dat jij het karaokeniveau overstijgt en op een echt podium thuishoort? Marks jamsessie is bedoeld voor conservatoriumstudenten, professionele zangers en zangeressen en serieuze amateurs. Mark zorgt voor de sfeer en de muzikanten, wij regelen de apparatuur en de drankjes, jij hoeft alleen je keel te smeren en je bladmuziek mee te nemen. Je hoeft trouwens niet mee te zingen, komen kijken en luisteren mag natuurlijk ook. Iedere week opent een professionele jazzzanger(es) de sessie, deze dinsdag is dat Elly Machtel.

Behalve de Vocal Sessions continueert De Badcuyp in het nieuwe seizoen natuurlijk de klassiekers van de vorige seizoenen. Dat betekent dat Ferial iedere woensdag weer een stukje Latijns Amerika naar de Pijp haalt met haar wekelijkse Brazilian Sessions, de eerste is op 18 augustus. Ook de in Amsterdam wereldberoemde Cuyp dinerconcerts zullen weer iedere donderdag en zondag plaatsvinden. Daarnaast presenteert de Badcuyp het komende seizoen een aantal nieuwe projecten en veel ongekend en bekend talent. Keep your ears open, en tot ziens in De Badcuyp!

Zie voor het volledige programma: www.badcuyp.nl



Ingezonden persbericht