Scania


dinsdag 17 augustus 2010 16:43

Müller in Holten investeert in 30 Scania XPI trekkers

Breda, 17 augustus 2010 - Müller Fresh Food Logistics heeft dertig nieuwe Scania G360 LA 4x2 trekkers in gebruik genomen.
Allen zijn voorzien van de nieuwe tweepedaals Scania Opticruise, welke we kennen sinds de introductie van de nieuwe Scania R-serie. Er is gekozen voor de Scania Euro 5 XPI motoren met een vermogen van 360 pk. De Scania vestiging in Deventer heeft de voertuigen afgeleverd.

Alle voertuigen zijn, naast de nieuwe Opticruise, voorzien van vele andere vernieuwingen zoals de nieuw vormgegeven grille en het fraaie interieur. De G-cabine zorgt voor veel comfort bij zowel distributiewerkzaamheden als middellange transporttoepassingen. De instap van de G-cabine is lager dan bij de R-cabine en biedt meer ruimte dan de P-cabine. Dankzij de Scania XPI technologie hoeft geen AdBlue te worden toegevoegd om aan de Euro 5 norm te voldoen. De 13 liter motoren van 360 pk hebben een breed beschikbaar koppel van 1850 Nm.

Müller Fresh Food Logistics is een all-round logistiek dienstverlener voor de levensmiddelenindustrie. De specialisatie ligt op het gebied van gekoelde warehousing en de distributie van levensmiddelen, met name binnen de Benelux. Via een strategische samenwerking met Dachser Food Logistcs (DFL) uit Duitsland worden tevens binnen 24 uur gekoelde zendingen door geheel Duitsland geleverd en bestaat er een Europees netwerk. Müller Fresh Food Logistics heeft hiertoe een tweetal unieke formules in de markt gezet: "Carcoolen" en "X-Fresh". Binnen het Carcoolconcept worden de koelzendingen van de opdrachtgevers gecombineerd en gebundeld tot één voordelige stroom naar de klanten van Müllers klanten in de Benelux. Cool en meerdere opdrachtgevers in één vrachtauto, carcoolen dus. X-Fresh is een portal voor (kleinere) palletzendingen van koelverse levensmiddelen door geheel Europa met korte doorlooptijden.

Fotobijschrift: Een indrukwekkend gezicht; de 30 nieuwe Scania G360 XPI trekkers van Müller op een rijtje op de thuisbasis in Holten. G-series

G-serie

Scania G-serie is de perfecte keuze voor bouw- en langeafstands-toepassingen.
xpi logo

Scania XPI voor prestaties en rendement

Scania XPI: gemak van Euro 5 zonder de nadelen van AdBlue