Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 16-08-2010

AVRO OPSPORING VERZOCHT DINSDAG 17 AUGUSTUS

Dinsdag 17 augustus wordt AVRO Opsporing Verzocht om 21.30 uur uitgezonden. In deze uitzending op Nederland 1 besteden Sipke Jan Bousema en Anniko van Santen, onder voorbehoud van wijzigingen, aandacht aan onderstaande onderwerpen.

Utrecht: Poging overval geldloper
Dinsdag 27 juli proberen twee mannen, rond 11.50 uur, een geldloper in de Rabobank aan de Lange Viestraat in het centrum Utrecht te overvallen.

Amsterdam: Moord/doodslag
Zondag 18 juli wordt in een ondergrondse vuilniscontainer in Amsterdam-Noord het in stukken gesneden lichaam gevonden van een man. Het lichaam blijkt van de 57-jarige snackbar eigenaar Shuyung Lam te zijn, die sinds vrijdag 16 juli werd vermist.

Den Haag: Gewapende overval
In Den Haag wordt woensdag 21 juli, rond 20.15 uur, de 75-jarige eigenaar van een banketbakkerij in winkelcentrum Leyweg door twee gewapende mannen overvallen.

Lottum: Moord Rozenmeisje
4 juni 1996 wordt het levenloze lichaam gevonden van een jonge vrouw in het buitengebied in de bossen van het Limburgse Lottum. Het wordt niet duidelijk wie het slachtoffer is en zij wordt naamloos begraven. Nu, 14 jaar later, is haar identiteit nog steeds niet bekend, en de politie doet nogmaals een poging om deze te achterhalen omdat er nieuwe informatie bekend is geworden.

.

Opsporing Verzocht, dinsdag 17 augustus om 21.30 uur op Nederland 1. Op woensdag 18 augustus wordt het programma nogmaals uitgezonden om 13.20 uur op Nederland 2.Ingezonden persbericht