Nederlandse Tafeltennisbond



Opleidingen Tafeltennistrainer 3 starten in september 16-8-2010

De Nederlandse Tafeltennis Bond (NTTB) organiseert dit najaar drie opleidingen tafeltennistrainer-3. Dé mogelijkheid tot het volgen van een trainersopleiding voor een trainer die meer wil en kan!

OPLEIDING TAFELTENNISTRAINER-3
Deze drie opleidingen starten in september dit jaar en is erop gericht om trainers op te leiden, die zelfstandig training geven en andere betrokkenen aansturen. Je gaat wat dieper in op de basis van het training geven en tafeltennistechniek. Ervaring als trainer is wenselijk, net zoals motivatie! Een tafeltennistrainer-3 is de verenigingstrainer en geeft zelfstandig training aan bijvoorbeeld gevorderden of afdelingscompetitiespelers. Zowel jeugd als senioren.

Waar?
De locaties waar de opleidingen zullen plaatsvinden zijn: Amstelveen, Arnhem en Assen. De vier centrale bijeenkomsten zullen gehouden worden in Apeldoorn. De mogelijkheid om bepaalde lessen ergens anders te volgen is er ook. Hierdoor hoef je niets te missen!

Voor wie?
Iedereen die het diploma tafeltennistrainer niveau 2 bezit of een diploma van vergelijkbaar niveau, of aantoonbaar ervaring heeft als trainer. Vrijstellingen worden verleend op basis van elders verworven kwalificaties, na overleg met de commissie opleidingen. Het opleidingsniveau is MBO/HBO niveau. U bent gemotiveerd om als trainer en/of coach bij te dragen aan uw vereniging middels een goed opgezet trainingsprogramma, gedegen tafeltennistechnische lessen, kennis van ledenwerving en -behoud, kennis van spelregels en toernooien? Dan bent u een geschikte kandidaat. Iedereen van 18 jaar en ouder kan zich inschrijven. De inschrijving staat open voor kandidaten uit heel Nederland en is dus niet afdelingsgebonden!

Kosten en materialen
De kosten voor deze opleiding bedragen EUR 675,00. Hierbij is inbegrepen: een ELO-account (Electronische Leer Omgeving) en de boekjes `Jeugdbegeleiding', `Toernooien-Toer' en `EHBSO'. Overige lesmaterialen die bij de opleiding gebruikt worden zijn los te bestellen via de NTTB-Promoshop. Er zijn overigens diverse regelingen waarbij het inschrijfgeld deels of geheel terug verkregen kan worden. Informeer hiervoor bij uw gemeente (deskundigheidsbevordering), afdeling (opleidingssubsidie) of vereniging.

Inschrijven
Dus ben/ken jij die: gemotiveerde speler die graag de trainer helpt of gedreven trainer-2 die meer wil? Ga dan op de website van de NTTB naar `Opleidingen' en klik bij `Informatie' op `Tafeltennistrainer'. Wil je jezelf direct inschrijven ga dan naar:
http://opleidingen.nttb.nl/inschrijf (zonder www.). Wil je eerst nog specifiekere informatie, zoals het lesrooster, locatiegegevens, docent of een kostenoverzicht, download dan de onderstaande documenten.

Algemene informatie opleiding tafeltennistrainer-3 Dit document bevat antwoorden op vragen als: "wat houdt de opleiding in?", "wat wordt er van de deelnemers verwacht?", "wat zijn de kosten?", "hoe kunnen je je aanmelden?" en "wat is de sluitingsdatum van inschrijving?".

Aanbod opleidingen tafeltennistrainer-3 najaar 2010 In dit overzicht is te zien op welke locaties de opleidingen plaatsvinden. Het volgen van de lessen hoeft niet persé bij de opgegeven locatie. Komt een andere locatie een keer beter uit, dan kun je daar ook naartoe.

Bestelformulier materialen opleiding tafeltennistrainer-3 Buiten de inbegrepen materialen, komen uiteraard ook nog andere materialen aan bod die de deelnemers zelf kunnen bestellen middels het bestelformulier.

Meer info? www.nttb.nl/opleidingen (nieuwe opleidingen); opleidingen@nttb.nl; of bij uw afdelingscoördinator.

NTTB/MK