Politie Zeeland


---

1498-2010 Gasbusje ontploft op camping in Noordwelle
In een tent op een camping in Noordwelle is maandag rond 17.30 uur een gasbusje van een kooktoestel ontploft. Hierbij raakten drie personen gewond.
Toen de politie ter plaatse kwam, had het ambulancepersoneel de drie gewonden inmiddels ingeladen. Het bleek dat er een gasbusje van het kookstel in de tent verwisseld was en dit was even later ontploft. Een 49-jarige man raakte ernstig gewond aan zijn gezicht en bovenlichaam, een 18-jarige jongen liep letsel op aan zijn gezicht en arm en een meisje (leeftijd onbekend) schroeide het haar. Ze zijn allen overgebracht naar het ziekenhuis te Goes. Het meisje hoefde niet in het ziekenhuis te blijven, de jongen is opgenomen, de man wordt naar het brandwondencentrum in Rotterdam gebracht. Alle betrokkenen zijn afkomstig uit Schwalmtal (D). De politie stelt een onderzoek in naar de gasbus en kookstel.

1499-2010 Woninginbraak in Koudekerke
Maandag tussen 07.00 en 18.00 uur werd ingebroken in een woning in de Middelburgsestraat in Koudekerke.
Nadat enkele ruiten vernield waren, werd de gehele woning doorzocht. Er werden een laptop en een navigatiesysteem gestolen. Het navigatiesysteem is later weer gevonden en aan de eigenaar teruggegeven.

1500-2010 Eenzijdig verkeersongeval in Kruiningen
Maandagavond vond op de 1e Vlietweg in Kruiningen een eenzijdig verkeersongeval plaats.
Een 47-jarige vrouw uit Yerseke verloor door de hevige regenval de macht over het stuur en de auto kwam daardoor in de sloot terecht. In de auto zaten in totaal vier personen waarvan, behalve van de bestuurster, geen gegevens bekend zijn. Een vrouw liep letsel op aan haar hoofd en arm, ook klaagde zij over pijn in het bekken. Een andere vrouw had verwondingen o.a. aan haar been. Beiden zijn naar het ziekenhuis te Goes gebracht. De auto werd geheel vernield.





Politie Zeeland