Ingezonden persbericht


16 augustus 2010

Vente-Exclusive.com opent nieuw kantoor in Amsterdam

Amsterdam - De afgelopen week heeft Vente-Exclusive.com, marktleider in online privéverkopen van lifestyle- en merkartikelen in de Benelux, een nieuw kantoor betrokken in het World Fashion Center in Amsterdam. Van hieruit worden de relaties met alle Nederlandse partners en leveranciers van Vente-Exclusive.com verzorgt. De opening van het nieuwe kantoor is een rechtstreeks gevolg van de sterke groei van Vente-Exclusive.com in Nederland. Momenteel telt de populaire modewebwinkel in totaal ruim 650.000 leden. Begin deze zomer werd bovendien het omzetcijfer van vorig jaar al ruimschoots overschreden.

Eerder deze week hebben medewerkers van Vente-Exclusive.com officieel hun intrek genomen in het nieuwe kantoor in het World Fashion Center te Amsterdam. Van hieruit zullen zij de contacten verzorgen met de Nederlandse partners en leveranciers van de populaire modewebwinkel. "De ligging en uitstraling van dit kantoor sluiten perfect aan bij onze positionering," aldus Lionel Lammens, CEO van Vente-Exclusive.com. "We zijn marktleider in de Benelux in het organiseren van online privéverkopen en werken ondertussen samen met tientallen mode- en lifestylemerken in Nederland. Om hen nog beter van dienst te zijn vonden we het belangrijk dit kantoor te openen. Hierdoor zijn we nog beter bereikbaar en kunnen we de ontwikkelingen in de mode-en lifestylemarkt van dichtbij volgen."

Sterke groei in Nederland

"We bieden steeds meer typisch Nederlands georiënteerde merken aan zoals Marlies Dekkers, Mexx, Johnny Loco, Cruyff, Buddha to Buddha, Diesel, FAB, Otazu, Eager Beaver, Patrizia Pepe, etc. en dat valt duidelijk in de smaak bij onze Nederlandse leden," verduidelijkt CEO Lionel Lammens. "Dat is één van de redenen waarom, sinds het begin van dit jaar, ons ledenaantal zo sterk is gestegen. In totaal telt Vente-Exclusive.com nu ruim 650.000 leden. "Een goed jaar geleden waren iets meer dan een derde van onze leden afkomstig uit Nederland maar vandaag is de verdeling tussen België en Nederland bijna gelijk," aldus Lionel Lammens.

De sterke ledengroei zorgt meteen ook voor een aanzienlijke omzetstijging. In 2009 werd een totale omzet van 6,5 miljoen euro gerealiseerd. Dat cijfer werd in de eerste helft van dit jaar al ruimschoots overschreden. Verwacht wordt dat deze groei zich naar het einde van het jaar zal blijven doorzetten.


---