Persbericht

Kingston Digital tekent back-to-school deal met Dixons en Dynabyte

Bekende retailers verkopen exclusieve versie van Kingston DataTraveler I Generation 2 (G2) speciaal ontworpen voor studenten

Amsterdam, 17 augustus 2010 - Kingston Digital Europe Ltd, een onderdeel van Kingston Technology Company, Inc., 's werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten, heeft een exclusieve distributieovereenkomst getekend met Dixons en Dynabyte. Beide retailers gaan een speciale versie van de Kingston DataTraveler I Generation 2 (G2) verkopen in de 170 filialen van Dixons en de 45 vestigingen van Dynabye in heel Nederland.

Sander Thiele, business development manager retail bij Kingston Technology Nederland: "We zijn erg tevreden met dit distributiepartnership. We weten dat we met Dixons en Dynabyte werken met twee van de meest toonaangevende retailers in de mark en dat zij een wijd netwerk aan consumenten kunnen bereiken. Deze deal laat zien dat Kingston Technology in staat is zich aan te passen aan de wensen van de retailer en een product kan bieden dat in kwaliteit en betrouwbaarheid even goed is als ieder ander Kingston-product."

Kingston flash-producten zijn perfect voor retailers die exclusieve aanbiedingen willen doen. Dankzij de omvang en operationele flexibiliteit van het bedrijf kunnen alle flash-oplossingen ontworpen worden volgens de specificaties van de retailer. In dit geval zijn de Kingston DataTraveler I Generation 2 (G2) USB-sticks geselecteerd op basis van de prijs en beschikbare capaciteiten. De back-to-school flash drive wordt ondersteund door 5 jaar garantie en 24/7 technische ondersteuning om volledige klanttevredenheid te verzekeren.

Rowdy ten Hove, Director bij Dynabyte stelt: "Door deze deal kan Dynabyte een innovatief product in de winkels hebben, specifiek gericht op de 'back to school' periode. Studenten kunnen al hun werk opslaan op een klein apparaat dat speciaal voor hen ontworpen is."

De DataTraveler I Generation 2 is speciaal ontworpen door Kingston Technology en is beschikbaar in alle winkels van Dynabyte en Dixons, in lijn met het einde van de zomervakantie. De USB-stick is beschikbaar in capaciteiten van 4, 8 en 16GB.

Registreer voor het Kingston partnerprogramma: http://www.kingstonpartnerprogram.com