Persbericht

Kingston Digital ondersteunt moderne student

Minder meeslepen door de back-to-school Kingston DataTraveler Generation 2

Amsterdam, 17 augustus 2010 - In september keren studenten terug naar school met in hun tassen de spullen waarmee ze goed toegerust aan het nieuwe schooljaar kunnen beginnen. Kingston Digital Europe Ltd, een onderdeel van Kingston Technology Company, Inc., 's werelds grootste onafhankelijke producent van geheugenproducten, biedt één van de essentiële zaken voor de hedendaagse student: de back-to-school Kingston DataTraveler. Deze worden verkocht bij Dixons en Dynabyte.

De laatste jaren zijn klaslokalen en studenten steeds meer 'tech-savvy' geworden wat inhoudt dat de laatste technologie aanwezig is in het klaslokaal. De dagen van de geodriehoek en pennen zijn voorbij en hebben plaatsgemaakt voor USB-sticks en computers. De Kingston DataTraveler I Generation 2 (G2) is één van de meest populaire USB-sticks op de markt en heeft capaciteiten tot 32GB. Studenten kunnen hierdoor al hun projecten op één USB-stick kwijt waardoor stapels aantekenboeken overbodig worden.

"Het eenvoudige en praktische ontwerp van de Kingston DataTraveler I G2 maakt dit het ideale accessoire voor studenten", zegt Sander Thiele, business development manager retail bij Kingston Technology Nederland. "De USB-stick is een essentieel gadget voor iedere student die op school of thuis bestanden wil delen en aan projecten wil werken."

De Kingston DataTraveler I G2 is te vinden bij Dynabyte en Dixons. De USB-stick is beschikbaar in capaciteiten van 4, 8 en 16GB en wordt ondersteund door 5 jaar garantie en 24/7 technische ondersteuning.

Bezoek Kingston's nieuwe consumentenwebsite vol nieuws, wedstrijden en tips & tricks: http://www.rememberkingston.com/nl.