Ingezonden persbericht---PERSBERICHT (voor onmiddellijke distributie)

Dodelijk ongeval in de Amsterdamse haven
Politie doet onderzoek naar toedracht

Amsterdam, 17 augustus 2010 - Bij de Ter Haak Group is met grote verslagenheid gereageerd op het tragische ongeval, waarbij gisteren aan het einde van de middag een medewerker om het leven kwam. De 40-jarige man werd op het terrein van de terminal van dochteronderneming United Stevedores Amsterdam (USA) aan de Amerikahaven aangereden door een reachstacker van 66 ton en overleed ter plaatse. Werknemers en directie van de Ter Haak Group zijn diep geschokt en hebben hun medeleven betuigt aan de familie van de het slachtoffer. Vanochtend zijn er bij de Ter Haak Group diverse bijeenkomsten geweest met het personeel om over de tragische gebeurtenissen van gisteren te praten. Het slachtoffer werkte al twintig jaar voor de Ter Haak Group. Hij laat een vrouw en twee jonge kinderen achter.

Politie en arbeidsinspectie doen onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De organisatie wacht de uitkomst van het politieonderzoek af en zal tot die tijd geen verdere mededelingen doen.

Einde berichtgeving.

Over de Ter Haak Group
Het Amsterdamse familiebedrijf, de Ter Haak Group, is sinds 1911 gevestigd in en rondom de Amsterdamse haven. Het concern bestaat uit een combinatie van een aantal hooggespecialiseerde havenbedrijven. Ingrediënten als moderne faciliteiten, vakmensen, een optimale bereikbaarheid, familietraditie en betrokkenheid hebben ertoe geleid dat de groep één van de snelst groeiende bedrijven in het Amsterdamse Havengebied is.Ingezonden persbericht