Ingezonden persbericht


Comfortabel in-ear muziek luisteren met nieuwe Bose hoofdtelefoons

Bose introduceert vandaag drie nieuwe in-ear hoofdtelefoons: de IE2 om onderweg muziek te luisteren en de MIE2 en MIE2i hoofdtelefoons met ingebouwde headset, speciaal ontworpen voor mobiele telefoons met muziekfunctie.

Belangrijkste kenmerken van de hoofdtelefoons:


- Alle modellen zijn voorzien van de nieuwe BOSE(TM) StayHear(TM)-oordopjes die stabiiliteit geven tijdens het sporten en andere intensieve activiteiten


- De MIE2 en MIE2i hebben een geïntegreerde microfoon en knop voor regelen van telefoongesprekken, om gemakkelijk te schakelen tussen muziek en gesprekken


- De MIE2i is speciaal ontworpen voor het luisteren naar en bedienen van Apple-producten zoals de iPhone en iPad


- De hoofdtelefoons zijn uitgerust met de exclusieve BOSE(TM) TriPort(TM) akoestische hoofdtelefoonstructuur waardoor de muziek natuurlijk en evenwichtig klinkt


- De nieuwe Bose hoofdtelefoons zijn beschikbaar vanaf media oktober 2010


- De verkoopadviesprijzen zijn: IE2: ¤99, MIEE2 en de MIE2i: ¤129

Zie het persbericht hieronder. Beeldmateriaal kun je hier downloaden. Voor vragen kun je contact opnemen via de gegevens onderaan het bericht.

Groeten, Ellen

Comfortabel in-ear muziek luisteren met nieuwe Bose hoofdtelefoons

Ontworpen voor betere geluidsprestaties en stabiliteit

New Picture

Edam, 17 augustus 2010 - Bose introduceert drie nieuwe in-ear hoofdtelefoons: de IE2 audiohoofdtelefoon om onderweg muziek te luisteren en de MIE2 en MIE2i mobiele hoofdtelefoons met ingebouwde headset, speciaal ontworpen voor mobiele telefoons met muziekfunctie. Alle hoofdtelefoons beschikken over exclusieve Bose-technologieën voor verbeterde geluidskwaliteit en zijn uitgerust met de nieuwe BOSE(TM) StayHear(TM)-oordopjes vvoor betere stabiliteit en een comfortabele pasvorm. De nieuwe Bose hoofdtelefoons zijn vanaf medio oktober 2010 verkrijgbaar bij geautoriseerde Bose-dealers. De verkoopadviesprijzen zijn: IE2: ¤99, MIE2 en de MIE2i: ¤129.29.

De IE2 audiohoofdtelefoon en de MIE2 en MIE2i Mobile hoofdtelefoons zijn niet geluidsisolerend en uitgerust met de exclusieve BOSE(TM) TriPort(TM) akoestische hoofdtelefoonstructuur. Klein3
Hierdoor klinkt muziek natuurlijk en evenwichtig, instrumenten worden met meer definitie en detail weergegeven en hoge tonen en zangpartijen zijn opvallend helder.

Alle modellen zijn voorzien van de innovatieve BOSE(TM) StayHear(TM)-oordopjes die stabiliteit geven tijdens heet sporten en andere intensieve activiteiten. De oordopjes zijn stevig bevestigd aan de hoofdtelefoon en blijven tijdens gebruik goed in het oor zitten. De zachte siliconenoordopjes hebben een afgerond profiel waardoor ze makkelijk in het oor passen en zich op natuurlijke wijze aanpassen aan de vorm van het oor. De oordopjes worden meegeleverd in drie formaten: small, medium en large, voor een comfortabele pasvorm.

De IE2 audiohoofdtelefoon is geschikt voor verschillende audiobronnen, zoals mp3-spelers, personal computers en digitale muziekspelers. De MIE2 en MIE2i zijn ontworpen voor gebruik in combinatie met een mobiele telefoon en hebben een geïntegreerde microfoon en knop voor beantwoorden en beëindigen van gesprekken, om gemakkelijk te schakelen tussen muziek en gesprekken. Hoewel de MIE2 geschikt is voor veel mobiele telefoons, waaronder alle iPhone-modellen en veel BlackBerry-apparaten, is de MIE2i speciaal ontworpen voor het luisteren naar en bedienen van geselecteerde Apple-producten, zoals MacBook Pro en de digitale mobiele-apparaten: iPhone, iPod, iPad. De geïntegreerde microfoon geeft toegang tot spraaktoepassingen in Apple-producten en met de geïntegreerde afstandsbediening kunnen gebruikers rechtstreeks vanaf de hoofdtelefoon het volume aanpassen en door opgeslagen muziek bladeren.

Alle hoofdtelefoons zijn ontworpen en geproduceerd voor een lange levensduur en onderworpen aan strenge duurzaamheidstesten. De hoofdtelefoons worden geleverd met een beschermende draagetui.

iPhone, iPod, iPad en MacBook zijn handelsmerken van Apple Inc.

Einde bericht