Péruwelz: 20e winkel voor PointCarré

17/08/2010 12:33

STILIS COMMUNICATION

Péruwelz, 17 augustus 2010: Ze is niet te stoppen, de Gazelle. PointCarré surft op de golf van het succes en breidt zijn aantal verkooppunten verder uit. Deze week opent de keten in de Henegouwse stad Péruwelz immers haar twintigste verkooppunt.

Na de uitbreiding van de winkels in Virton en Recogne en de opfrissing van de winkel in Chimay om de coherentie van het concept tussen alle winkels te verzekeren, is het duidelijk weer tijd voor de openingsprojecten van de keten! Eén week na de opening van een nieuw modeparadijs in Ciney staat in Péruwelz de opening van de twintigste winkel van PointCarré op het programma. En over enkele maanden volgen openingen in Drogenbos en Froyennes, die begin 2011 de leidersplaats van de modeketen uit Florenville zullen bevestigen!

En niet zonder reden! Een dergelijke bekendheid is ook en vooral het resultaat van de mensen die de keten in de dagelijkse praktijk vertegenwoordigen: de verkoopteams! Daarom investeert PointCarré elk jaar een beetje meer in de omkadering en de opleiding van al zijn teams. Winkels met een oppervlakte die varieert van 150 tot 1.200 m², een centrale staf die bestaat uit een vijftiental medewerkers, inkoopsters die de modehoofdsteden doorkruisen op zoek naar dé must-haves, - Dat zijn stuk voor stuk aspecten die PointCarré de middelen aanreiken om verder te evolueren voor en met zijn klanten. En dat alles nog altijd volledig in overeenstemming met de oorspronkelijke filosofie: de toegang tot een multi-merken confectieaanbod elke dag gemakkelijker maken!

De nieuwe winkel in Péruwelz heeft een oppervlakte van 800 m² en zou in totaal meer dan tien banen moeten scheppen. Zowel heren als dames en kinderen vinden er hun favoriete merken, zoals Esprit, Mexx, Cop Copine, Vero Moda, Levis of Tom Tailor.

Adres van het PointCarré-verkooppunt:

Rue Neuve Chaussée, 86

7600 Péruwelz

De eerste 100 klanten ontvangen een gratis fles champagne!

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel