Juniormarkt.nl vaart met watertaxi voor KIKA tijdens Sail 2010


SNEEK, 20100817 -- De Juniormarkt.nl promotieboot vaart als watertaxi voor KIKA rondjes langs de tallships tijdens Sail 2010. Van donderdag 19 augustus tot en met zondag 22 augustus kunnen mensen bieden op een rondje varen van 2 uur met 8 personen via www.juniormarkt.nl. Ook de traditionele Sail-In parade waarbij de diverse tall ships via het Noordzeekanaal Amsterdam binnen komen wordt per opbod verkocht aan de hoogste bieder. De opbrengst gaat net als bij de Sneekweek in zijn geheel in de collectebus van KIKA. Mensen betalen zelf het afgesproken bedrag bij aankomst aan boord in de collectebus.

Mocht het geboden bedrag te laag bevonden worden of een tijdsblok wordt niet verkocht dan wordt er gedurende deze uren ´gewoon´ watertaxi gevaren. De watertaxi kan dan opgeroepen worden via 06 23176954.Kika steunt onderzoek naar betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. Meer genezing en kwaliteit. Want kinderen met kanker dat hoort niet.

Juniormarkt.nl steunt KIKA van harte en hoopt dan ook een flink bedrag bij elkaar te varen. Iedereen is van harte uitgenodigd om flink tegen elkaar op te bieden op www.juniormarkt.nl voor de tochtjes tijdens Sail 2010!

Na afloop van de Sail wordt zowel de opbrengst van de 75 ste Sneekweek als van Sail 2010 bekend gemaakt op www.juniormarkt.nl.

Over Juniormarkt.nl
Juniormarkt.nl is de leukste marktplaats voor kinderen. Hier vindt men alles voor kinderen van alle leeftijden, nieuw en tweedehands. Adverteren is gratis en eenvoudig, voor particulieren én winkeltjes. Op Juniormarkt.nl kunnen ouders/verzorgers samen met hun kinderen speelgoed en spulletjes verkopen en kopen. Het is leuk en leerzaam tegelijk. Kinderen leren iets mooi te presenteren en komen er achter dat hun spullen echt geld waard zijn èn dat ze met dat geld weer andere dingen kunnen kopen. Zuinig zijn op je spullen heeft dus echt zin. Het bieden maakt het allemaal extra spannend.