Eerste applicatie van start met overzicht van actuele hypotheekrente


ENSCHEDE, 20100817 -- De website www.rente-tarieven.nl komt als eerste met een applicatie voor op de iPhone die de gebruiker direct een overzicht geeft van de actuele hypotheekrente tarieven. De applicatie heeft altijd de laatste hypotheekrentes van de verschillende geldverstrekkers bij de hand. Met het tonen van de laagste hypotheekrentes op de iPhone heeft de iPhone-applicatie "Hypotheekrente" een nationale primeur. Nooit eerder konden de hypotheekadviseur en de consument de hypotheekrentes per iPhone zo makkelijk en overzichtelijk bekijken.

De hypotheekrente ontwikkelt zich snel en er treden veel veranderingen op in de rentetarieven. Met de nieuwe applicatie is het mogelijk altijd en overal de hypotheekrente te vergelijken en de gebruiker kan ten aller tijden zien wat de laagste hypotheekrente is.De Hypotheekrente applicatie geeft niet alleen de officiële en actuele hypotheekrente tarieven van alle hypotheek geldverstrekkers, maar heeft ook verschillende andere mogelijkheden. Zo kan snel gekeken worden naar de top 5 laagste rentes van variabele, 5 jaar en 10 jaar rentevast. Daarnaast kan een rente-alert ingesteld worden waarbij de gebruiker een bericht ontvangt wanneer de rente verandert.

Het is voor de gebruiker ook mogelijk zonder iPhone de verschillende hypotheekrentes te bekijken. Ook op de website www.rente-tarieven.nl zijn de rentetarieven met elkaar te vergelijken. De organisatie achter de applicatie "Hypotheekrente" geeft aan blij te zijn met de nieuw ontwikkelde applicatie. "Wij willen onze gebruikers graag iets extra's bieden. Met deze applicatie zijn wij daar goed in geslaagd" aldus een woordvoerder.