Gemeente Baarn

âGrote Schoonmaakâ in Baarn en Lage Vuursche

De âGrote Schoonmaakâ in Baarn gaat volgende week verder. Volgende week worden opnieuw een aantal straten in Baarn grondig schoongemaakt door de gemeente. Op maandag 16 augustus is het de beurt aan straten in en rond Lage Vuursche. Op dinsdag 17 augustus gaat de schoonmaakploeg aan de slag in de Componistenbuurt van Baarn. Donderdag 19 augustus is de ploeg aan het werk in het Professorenbuurt-noord. Zaterdag 21 augustus wordt het bedrijventerrein De Drie Eiken schoongemaakt en een deel van de Drakenburgerweg tussen de Goeman Borgesiuslaan en de Professor Meijerslaan.

Om overal goed bij te kunnen, wordt aan bewoners en bezoekers van de straten gevraagd om de auto tijdens het schoonmaken een dagje ergens anders te parkeren. Denk daarbij ook aan eventuele bedrijven die bij u thuis komen. Er wordt gewerkt tussen 07.00 en 16.00 uur. Bewoners en bedrijven aan de straten hebben daarover schriftelijk bericht ontvangen.

Tijdens de grote schoonmaak veegt de gemeente straten en stoepen; er wordt onkruid weggehaald en gecontroleerd op overhangend groen uit tuinen; verder zuigt de gemeente putten schoon en voert klein herstelwerk uit; waar nodig maakt de gemeente straatmeubilair schoon.

Schoonmaakschema volgende week
Maandag 16 augustus: Hoge Vuurseweg (volledig), Kloosterlaan (geasfalteerde deel), Koudelaan (volledig), Dorpsstraat, Slotlaan, Eikenlaan, Beukenhof, Vuurse steeg.
Kaart van het werkgebied

Dinsdag 17 augustus: Van Beethovenlaan, Bachlaan, Bernard Zweerslaan, Chopinlaan, Van Heemstralaan, C. Dopperlaan, Willem Pijperlaan, J. Verhulstlaan, Strusslaan, Schubertlaan, Viottalaan, Sweelincklaan, Haydnlaan.
Kaart van het werkgebied

Donderdag 19 augustus: Prof. Meijerslaan, Prof. Fockema Andreaealaan, John F. Kennedylaan, Prof. Van Vollenhovenlaan, Prof. Struickenlaan, Prof. V.d. Potlaan, Prof Oppenheimlaan, Prof. Kranenburglaan. Kaart van het werkgebied

Zaterdag 21 augustus: Baarnsche Dijk, Tolweg, Eemweg + fietspad en parallelweg, Drakenburgerweg tussen de Goeman Borgesiuslaan en de Professor Meijerslaan,
Kaart van het werkgebied