Politie Rotterdam Rijnmond

N.A.V. GEWAPENDE BEROVING

POLITIE DOET GETUIGENOPROEP N.A.V. GEWAPENDE BEROVING

Datum publicatie: 17-08-2010 08:05

Een winkelier (groenteboer) van winkelcentrum Crimpenhof op de Buys Ballotsingel in Krimpen aan den IJssel, is zaterdag 14 augustus jl., rond vijf over vijf 's middag, thv de ANB-AMRO beroofd van zijn dagopbrengst.

Het slachtoffer was met zijn auto naar de afstortkluis van de genoemde ABN-AMRO bank gereden. Nadat hij uit zijn auto was gestapt werd hij klemgezet door twee personen op een scooter. De passagier stapte van de scooter en eiste, onder bedreiging van een vuurwapen, de sealbag met de dagopbrengst van de winkelier. Deze weigerde de sealbag af te geven waarna hij met het vuurwapen op zijn hoofd werd geslagen. Hierna gooide de winkelier de sealbag op straat. De overvallers raapten hem op en reden er mee weg in de richting van de Pr. Bernardstraat cq de aldaar gevestigde AH.

Door getuigen werd gezien dat de scooter een plastic zak over de kentekenplaat had. Gelet op het tijdstip, de locatie, etc is het aannemelijk dat er meerdere getuigen van dit voorval zijn.

Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen dit misdrijf op te lossen, neemt u dan contact op met de afdeling Opsporing van het district Oost van de politie Rotterdam Rijnmond op telefoonnummer 0900-8844 of via 'M' op nummer 0900-8000.