Babyfoto's zoon Winston & Renate én het huwelijk van Robbie Williams

17/08/2010 10:58

Audax Diensten BV

Maandblad Glossy heeft in de nieuwe editie twee exclusieve reportages. Het glossy tijdschrift brengt als eerste de foto's van baby Benjamin, de zoon van Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz én het officiële trouwalbum van Robbie Williams.

De fotoreportage van de presentatoren Renate Verbaan en Winston Gerschtanowitz met hun kinderen Julian en pasgeboren zoon Benjamin werd bij hen thuis in alle rust geschoten. De trotse ouders, die normaal gesproken hun privéleven voor zichzelf houden, maken voor Glossy een uitzondering en vertellen in een exclusief dubbelinterview openhartig over hun gezinsleven, relatie en hun uitgestelde bruiloft.

Daarnaast was Glossy als enige Nederlandse magazine aanwezig op het huwelijk van Robbie Williams en Ayda Field in Los Angeles. Ze trouwden in de achtertuin van hun villa in Beverly Hills. Een prachtige fotoreportage van deze mooie intieme dag is te zien in Glossy.

Verder deze maand ook in Glossy het huwelijk van Megan Fox en Brian Austin Green. Na een knipperlichtrelatie en verbroken verloving trouwden ze dan eindelijk. Ze reisden af naar Hawaï voor een romantisch huwelijk op het strand.

Glossy 9 ligt vanaf dinsdag 17 augustus in de winkel. Ook in handbagsize.

Glossy is in de zomer van 1999 gelanceerd door Audax. In de loop der jaren is Glossy uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende tijdschriften binnen het glamoursegment. De totaal betaalde oplage is ca. 53.000 exemplaren (HOI Q1 2010). Glossy verschijnt 13 keer per jaar.

Glossy is een uitgave van Audax Publishing onder andere ook uitgever van: AvantGarde, Girlz!, STARS, Royalty, Diva, Weekend, Vriendin, Aktueel MAN en HP/De Tijd. Audax Publishing is onderdeel van het in Gilze gevestigde familiebedrijf Audax wat zich naast het uitgeven vooral richt op de distributie en verkoop van gedrukte media.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

http://www.audax.nl