Gemeente Wageningen


Spelenderwijs opent haar deuren

Op maandagochtend 16 augustus gingen voor het eerst de deuren van de vier Spelenderwijsvoorzieningen in Wageningen open.

Wethouder Efdé overhandigde op alle vier de locaties een informatiebordje (om bij de ingang van de locatie op te kunnen hangen), waarop aangegeven staat dat het een Spelenderwijslocatie is. Wethouder Efdé: `Ik ben er trots op dat alle locaties van Spelenderwijs een bijzondere voorziening is, die nog slechts in enkele gemeenten in het land op dezelfde wijze wordt vormgegeven'.

De kinderen die op de locatie aanwezig waren kregen allemaal een frisse start aangeboden: de ijsmotor van Cicuto trakteerde de kleintjes op een vanille- of aardbeienijsje. De kinderen hadden tijdens de vakantie goed geoefend in het eten van een ijsje! De versnapering werd dan ook met enthousiasme ontvangen.

Vrijdag 20 augustus a.s. is er een informatiebijeenkomst voor de netwerkpartners. De introductiefase van Spelenderwijs is dan afgerond.

De komende jaren volgt de gemeente samen met haar partners de ontwikkelingen binnen Spelenderwijs. Eventueel worden (indien nodig) veranderingen of aanpassingen doorgevoerd.