Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

EMBARGO TOT EN MET 17.15 UUR

NIEUWE NAMEN CRYSTAL BALL FESTIVAL VAN KINK FM EN LIVEXS BEKEND

Hilversum, 17 augustus 2010 | Kink FM en LiveXS Popmagazine maken vandaag opnieuw vier namen bekend voor het gezamenlijke verjaardagsfeest Crystal Ball dat wordt gehouden op 24 september in de Melkweg in Amsterdam. De populaire Belgische bands The Black Box Revelation en The Van Jets, de van Opgezwolle bekende rapper Sticks en zijn producer A.R.T., en The Phoenix Explosion met bandleden van wijlen Krezip en Green Lizard aan boord, zijn toegevoegd aan het programma. Eerder werd al de komst van Go Back To The Zoo, Tim Knol & Anne Soldaat, Lola Kite en Kern Koppen bekend gemaakt.

Op vrijdag 24 september vieren LiveXS en Kink FM de dubbele mijlpaal met een festival in beide zalen van de Amsterdamse Melkweg. Het programma start om 20.00 uur en zal in de kleine uurtjes doorgaan met een Crystal Ball-editie van Kill All Hipsters met DJ Arnold Scheepmaker. Converse is als sponsor verbonden aan het programma op de Converse Stage in de Oude Zaal van de Melkweg. De voorverkoop voor Crystal Ball is begin augustus van start gegaan via Ticket Service Nederland, de Melkweg en alle bekende voorverkoopadressen.

LiveXS, het grootste popmagazine van Nederland, besteedt volop aandacht aan het festival met een vandaag online geplaatste en in iPad uit te lezen Crystal Ball Special. Deze special is ook opgenomen in het septembernummer dat tijdens Lowlands 2010 verschijnt op vrijdag 20 augustus. Kink FM, het station met de betere pop- en rockmuziek, doet tijdens het festival tussen 20.00 en 24.00 uur live verslag vanuit de Melkweg.

Kaarten
Crystal Ball wordt gehouden op 24 september 2010 in de Melkweg in Amsterdam. Kaarten voor Crystal Ball kosten ¤ 15,00 per stuk. De voorverkoop van Crystal Ball is inmiddels in volle gang en loopt via Ticket Service Nederland, de Melkweg en alle bekende voorverkoopadressen. Meer informatie over het festival is te vinden op kinkfm.com, livexs.nl en melkweg.nl.

Converse Mixtape
Op vrijdag 20 augustus verschijnt de Converse Mixtape, volume 2 met hierop muziek van onder andere Lola Kite. The Black Box Revelation, The Van Jets en The Phoenix Explosion.

Crystal Ball wordt mede mogelijk gemaakt door Converse en Jack Daniel's.

Noot voor de redactie |