Ingezonden persbericht


(persbericht)

VVV Etten-Leur verzorgt voorverkoop corso Zundert
Zundert - Vanaf dit jaar gaat ook het Uitpunt / VVV Etten-Leur kaarten voor het Zundertse corso in de voorverkoop aanbieden. De website van het VVV heeft een prijsvraag waarmee je entreekaarten voor het corso kunt winnen.

Stichting Bloemencorso Zundert is bezig met het uitbreiden van het aantal verkooppunten van entreekaarten voor corsozondag 5 september. Vanaf dit jaar kan de corsoliefhebber zijn kaarten ook aanschaffen in Etten-Leur: bij het Uitpunt/VVV, gevestigd in de Nieuwe Nobelaer.

De VVV zal het corso onder de aandacht brengen met folders en affiches, en verloot tien entreekaarten voor het corso door een prijsvraag op haar website: www.uitinetten-leur.nl of www.vvvetten-leur.nl.

Uitpunt/VVV Etten-Leur, gevestigd in de Nieuwe Nobelaer, Anna van Berchemlaan 2 in Etten-Leur. Openingstijden ma t/m vrij 9.00 - 20.30 u en za 11.00 - 14.00 u. Koopzondag 12.00 - 16.00 u.

Bloemencorso Zundert is een pracht van een evenement en wordt gedragen door louter vrijwilligers. Het vindt steeds plaats op de eerste zondag van september.

Bezoek de websites
www.bloemencorsozundert.nl/
www.corsokoorts.nl/

Noot voor de redactie (