Culturele eco-benefietweek op camping Thyencamp te Hooghalen


Burgemeester Broertjes verricht op 17 augustus om 16:00 uur de opening

VRIES, 20100813 -- Van 17 tot en met 21 augustus staat camping Thyencamp te Laaghalen bol van de activiteiten. Er zijn boswandelingen, yoga sessies, massages, natuurwandelingen, optredens van muziekgroepen en dichters. Burgemeester Broertjes verricht op 17 augustus om 16:00 uur de opening.

Camping Thyencamp is een ecologische camping en alle activiteiten staan dan ook in het teken van een verantwoord gebruik van onze leefomgeving. Zo is er op dinsdag de 17e augustus een mogelijkheid om je auto te laten "vergroenen" door bijvoorbeeld led verlichting aan te brengen. Aan het eind van iedere dag is er live muziek. Vanaf woensdag zijn er ook allerlei workshops, healings, yoga en stoel massages.

De benefietweek is opgezet om zonnecollectoren op de 2 blokhutten van de camping te kunnen financieren. Vervolgens wordt van de opbrengst van deze zonnecollectoren een potje gekweekt om ook minder draagkrachtigen een vakantie aan te bieden op camping Thyencamp.

Camping Thyencamp nodigt U dan ook van harte om te komen kijken en mee te genieten van alle activiteiten.

Optredens zijn er o.a. van Elly en Rikkert, No grass singin, Harry Loco , Carmine en de dichters Egbert Hovenkamp II en Delia Bremer. Het nieuwe internationale radiostation "Finding voices" zal vanaf de camping proef uitzendingen verzorgen.

Informatie over de activiteiten camping Thyencamp; www.thyencamp.nl

http://www.harryloco.com





Ingezonden persbericht