Gemeente Enkhuizen

Jongerenuitje Walibi

Op woensdag 18 augustus organiseert het jongerenwerk van Welwonen een uitje naar Walibi in Biddinghuizen. Hiervoor kunnen jongeren uit Enkhuizen van 12 tot en met 18 jaar zich opgeven.

Vertektijd en kosten
De bus naar Walibi vertrekt om 9.30 uur vanaf het Rode Paard 5 (parkeerplaats bij sporthal de Drecht). We verzamelen om 9.15 uur. De bus is om 17.30 uur weer terug in Enkhuizen. De kosten voor deze dag zijn 15 euro per persoon. Dit is voor het vervoer, de entree van het park en eten en drinken voor tussen de middag.

Opgeven
Opgeven en betalen bij Welwonen Rode Paard 5 van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 16.30 uur. Tussen de middag gesloten en donderdag avond openstelling tot 20.00 uur.

Voor vragen kun je mailen met Judith Sanstra op jsa@welwonen.nu.

Uitje voor ouderen naar Loosdrechtse Plassen

Ouderenwerker Gerda Binnerts van Welwonen organiseert op woensdag 18 augustus een dagtocht naar de Loosdrechtse Plassen. We gaan varen op de Vecht, waar we ook langs het vroegere buitenhuis van Koningin Wilhelmina komen.

Vertrektijd en kosten
Voor de vaartocht, het busvervoer en de koffie met appelgebak aan boord betaalt u 20 euro. U kunt om 12.30 uur instappen op het Koperwiekplein of om 12.45 uur op het Albert Heijplein. Aan het einde van de middag arriveren we weer in Enkhuizen.

Opgeven
Bent u 60 jaar of ouder en woont u in Enkhuizen, dan kunt u zich opgeven van maandag tot en met donderdag op telefoonnummer 0228 - 350500.